Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- HTPC (házimozi PC) topik
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Házi erősítő építése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Balusbáá #1064 üzenetére
nalam is ez a problema
outlook expressznel megtalaltam a beallitast,. hogy hany nap utan torolje a leveleket, vagy esetleg a torolt elemek mappa uritesenel, de eppen most akartam en is melohelyen levelet nezni, es nincsen egy darab sem...
beallitasoknal nem talaltam meg ezt az opciot
hol lehet megtalalni, hogy csak akkor toroljon pl a freemailrol levelet, ha az a torolt elemek mappabol is torlesre kerul?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest