Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi14
senior tag
Van egy Belkin F5D7230-4 routerem, 2gép kábelről kapja a netet a laptop meg okostelok wifin. Ha elkezdek torrenten tölteni, nem tudok böngészni nem jelenik meg egy oldal sem, amint bezárom jó lesz. Próbáltam routerben beállítani a portot, de nem segített.
Több programhoz is kéne ez a port forwarding(pl andoridos teloval irányítani a pc-t, de az se jó) Mit nem csinálok jól? -
Norbi14
senior tag
Hali
Nekem olyan problémám lenne h van két gép, és a másik gép valamiért nem hajlandó bekapcsolni(bejelentkező képernyőig jut el, és ott kikapcsol a monitor) és mielött újra telepíteném szeretnék egy két dolot kimenteni a dukumentumokból.
Erről a gépről elérem a megosztást, de totalcommanderben nem enged beleépni a Ducuments And Setting/felhasznalo mappába kiírja h hozzáférés letiltva, rányomok h rendszergazdaként és nem csinál semmit![ Szerkesztve ]
-
Norbi14
senior tag
válasz Norbi14 #4096 üzenetére
írtam a szolgáltatómnak, azt írták h állítsam fixre a dns-t a klienseken, hol tudom beállítani? én a net kapcsolatnál a TCIP/IP prtokolnál be állítottam fixre a dns-t (szolgáltató megadta) de így sem jó az msn, meg nem tölti be a microsoftos oldalakat
nah közbe írtak h így kellet...de nem jó így sem:S
[ Szerkesztve ]
-
Norbi14
senior tag
válasz ::Trunks:: #4089 üzenetére
jól van beállítva...szal nem tudom mi lehet valami a routerrel lesz sztem v nem tom, de már nagyon idegesít h nem tudok bejelentkezni msn-re
-
Norbi14
senior tag
Már írtam az msn topicba de itt is rá kérdek....nah szal tegnap óta nem tudok msn be bejelentkezni, és a böngésző a www.microsoft.hu www.hotmail.com http://get.live.com/messenger/overview oldalakat egyáltalán nem is tölti be....
másik gépen is ugyenez a helyzet, a net routerrel van szétosztva
msn újra telepítése megtörtént, víruskeresés meg történt.
Valami ötlet h mi lehet?[ Szerkesztve ]
-
Norbi14
senior tag
Hali
Nah bele is kezdek van egy Vistás gépem tegnap este még volt net amikor ma reggel bekapcsoltam már nem volt a modem szerint van net minden LED világít a modemen a gép azt írja hogy korlátozott. Próbáltam úgy hogy nem net kábellel kötöm össze hanem USB kábellel akkor is ugyanzt írja hogy korlátozatt kapcsolat. Kipróbáltam az XP-s gépemen ott netkábellel van net de USB-n már nincs. Egyszerűen nem értem hogy Vistán mér nincs net eddig teljesen jó volt. Ötletek? Vistát már újratelepítettem.
jah és kábelnetem van
[Szerkesztve] -
Norbi14
senior tag
Lenne egy hülye kérdésem
Ha megpróbálok csatlakozni a tesom gépéhez akkor User name és Password-ot kér, de ezek mik? milyen jelszót kell megadni? Jah és az én gépemen Vista van a tesómén meg xp sp1
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest