- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Max
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Linux kezdőknek
- DIGI kábel TV
- Hálózati / IP kamera
- Linux haladóknak
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buster17
addikt
válasz Gubek-Einste #39264 üzenetére
xDSL és A1 a szolgáltató.
Valami sajátmárkás hybrid boxot kaptam. -
Buster17
addikt
Hali!
Elköltöztünk más helyre és vittük tovább a régi vezetékes netet tovább, ugyanazzal a csomaggal.
Szolgáltató (külföldi) kijött hozta a modemüket, és bekötötte kábellal meg SIM kártyával is!
Egyáltalán miért? Most akkor korlátlan net is van, meg nem is?Annak viszont különösen örülök, hogy 3MB/s-os letöltésem van, az előző helyen nem érte el az 1MB-ot.
WIFI kettő jelet lát, egy simát meg egy 5G-st. Letöltésben ugyanazt tudja mind a kettő, feltöltésben jobb az utóbbi. -
Buster17
addikt
válasz Gubek-Einste #32505 üzenetére
Közben megnéztem a gugliban mik ezek és a xDSL lesz az. Nem is tudtam hogy más kábelen is jöhet net
-
Buster17
addikt
válasz Gubek-Einste #32505 üzenetére
Upc-modem-router
-
Buster17
addikt
válasz Gubek-Einste #32492 üzenetére
Nehéz kérdés
Vezetékes?
-
Buster17
addikt
Hali!
Tudok én olyat csinálni hogy ismerősnél belépek az én internet felhasználómmal és jelszavammak akkor lesz internet ottan vagy nem? -
Buster17
addikt
Szóval rádugtam a modemet a routerre és a router beállításaiban a Quick Setup résznél kéri a t-mobileos felhasználó nevet meg a jelszavat. Legalább is szerintem azt.
Ebben az esetben mit kell beírni?Telefonszám és pinkód? Pinkódot már időközben kiütöttem.
szerk.
Valahogy most semmit se csináltam és most megy a net, de sokkal lassabb a net a routerbe dugva mintha laptopba dugnám[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
válasz Intruder2k5 #32189 üzenetére
MF 667 az enyém és MF668 a tamogatot
-
Buster17
addikt
válasz Intruder2k5 #32187 üzenetére
TP-Link TL-MR3420
Tavaly pont azért vettem hogy modemet lehesen rádugni de az elmaradt és most lenne újra aktuális.
-
Buster17
addikt
válasz Intruder2k5 #32185 üzenetére
Mitől függ hogy ismeri-e a router?
Tplink router és zte modem[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
Hali!
Van stikes telekom netem és van egy usb-s tplink router.
Ha a stiket bedugom a routerba akkor szórni fogja a netet vagy előtte kell még valamit csinálni? -
Buster17
addikt
Hali.
Minden szolgáltatónak köteles adnia nyilvános ip címet? -
Buster17
addikt
válasz Gubek-Einste #27971 üzenetére
-
Buster17
addikt
Hali. Van otthon egy dobozos mobil routeres internet és ismerős szerint ebayen lehet rendelni ilyen boxokhoz antennát amivel jobb lesz az internet jelerősége (és nem a wifi jelerőségre gondolok)
Mi ennek a pontos neve? Ha egyáltalán van-e ilyen? Nagy állítják hogy van és akarják hogy rendeljek nekik. 5000ft környékén van.
-
Buster17
addikt
válasz Gubek-Einste #23994 üzenetére
Angolul melyik?
-
Buster17
addikt
Hali.
rezetelve lett a router vagy a modem és azóta nincs net. Mit tegyek?edimax a router, menüjébe már beléptem de onnan nem tudom mit kell csinálni.
-
Buster17
addikt
Hali.
Adott egy olyan eset, hogy van egy sima egyszerű tp link router amim nem volt wlan funkció s ezért a gyerek sírt, mert nem tudott "laptopozni" ezért lett véve wifis router.
Most figyeljeket!!
Ezt a wifis routert nem a régi helyére dugtál hanem tovább csatlakoztatták egy utp kábellal!!! Wifi az lett, de csak arra a laptopra és az is érthetetlen a router alján levő pin kódot írták be jelszónak és müködik is de más eszközzel nem.
wifi jelszót meg ugyebár nem tudok szerkeszteni mert böngészőből a wifi nélküli routert adja be.Aztán gondoltam hogy kikéne szedni a régi routert és berakni a rendes helyére a wifis routert. Összekötöttem de semmi net nem lett ezért vissza állítottam a működő rendszert.
Ötlet?
-
Buster17
addikt
Erre valamit?
wifivel meg kábellal is annyit mér és mindegy hogy este vagy reggel. A modem meg a router egyben van... vagy legalábbis jön a falból a kábel ami belemegy a dobozba és már szórja is a wifit meg egyszerre több kábelt is lehet beledugni.
-
Buster17
addikt
válasz Claude Leon #21611 üzenetére
A1
-
Buster17
addikt
válasz Gubek-Einste #21605 üzenetére
Hát azért az ausztria legjobb szólgáltatójától csak jobbat vàrtam...
Lehet a wifitő lassú vagy a szolgáltatótól kapott router lehet ilye kaki?! -
Buster17
addikt
Hali!
Bekötötték a 8 megás netet és a speed test valahogyan 6-ot sem akar mérni. Ötlet? -
Buster17
addikt
Hali!
EZ pontosan mi akar lenni és hogy működik?
-
Buster17
addikt
Hali!
Az miért van, hogy az egyik utp kábelen nincs net? Másik upt kábellal volt pedig eddig működött. Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480S, 14" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" HD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év gar
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, 27% áfás számla, 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest