- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
mezis
félisten
válasz heaven #12739 üzenetére
Én pedig a titkosításra gyanakszom.
Biztosan a routeren is meg a laposon is WPA2/PSK TKIP ? (Lehet, hogy a laposon nem TKIP hanem AES.)Ha nem túl veszélyes, kapcsold ki a titkosítást a routeren és a laposon is. Aztán ha így már megy, nekifuthatsz ismét a titkosításnak.
mezis
-
iwu
addikt
-
rdi
veterán
lehet, hogy a hálózatod nem teljesen jól van összerakva?
Érvénytelen MTU Érték
"Ha furcsa hibákba ütközöl (mint például néhány oldal nem töltődik be, míg mások igen), előfordulhat, hogy MTU útvonal felderítési problémába ütköztél. A leggyorsabb módszer, ha a következő iptables paranccsal leteszteljük:
Kódlista 7.2: Vizsgáljuk meg az MTU hiba lehetőségét
# iptables -A FORWARD -p tcp --tcp-flags SYN,RST SYN -j TCPMSS --clamp-mss-to-pmtu
Ez az összes új kapcsolatra érvényes lesz, így egyszerűen csak frissítsd a problémás weboldalt, hogy teszteld ez okozza-e a problémát? Abban az esetben ha ez segít, a szabvány MTU érték a 100mbit-es ethernet kapcsolatokhoz 1500> szintén ennyi PPPoA kapcsolathoz, míg PPPoE kapcsolatokhoz 1492. Bővebb információkért olvasd el a Linux Advanced Routing & Traffic Control HOGYAN 15. fejezetét. "
Ez ugyan linuxos oldal, de magyarázatot ad sok mindenre [link]
zolikaDB : pedig amit írsz, abból nagyon úgy néz ki, hogy a router beállításaival van gondod. A router nem halhatott meg a villámlásban?
[ Szerkesztve ]
Fej! Tor! Potroh!
-
legenda
belépsz a router kezelő felületére; 192.168.2.1 itt ha jelszó korábban nem volt beállítva, akkor login és már bent is vagy. a "cable moden" - "ip adress information" résznél a "mac adress" alatt van a "clone mac adress" gomb, csak rányomsz és kész!
de ha ez lenne a probléma, akkor szerintem semmilyen oldal sem jönne be...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Ghandi
aktív tag
Ez furcsa.Én monrteles vagyok(Üllő) nem is tudtam hogy már el lehet érni más szolgáltatót is.
Eddig nem akartak beengedni senkit a 29-es körzetbe,monopolizálták a régiót.
Biztos valakinek sikerült kiharcolnia hogy más szolgáltató is bejöhessen,de ezt a monortelesek biztos nem veszik jónéven,és nem csodálkoznék rajta ha ök szivatnák a népet.
De ne legyen igazam!
Egyébként a monorteles net frankón megy,semmi ilyen hiba nincsen amiket te irtálElmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben
-
-
Nitro_hu
csendes tag
Nekem pontosan ugyanez a problémám, mintha én írtam volna le a helyzetet...
Próbáltam már másik routerrel, de semmi eredmény.
Másik ADSL modemekkel is próbáltam, de mivel nem tudtam szerezni ADSL2-es modemet, így nem jutottam semmire. A sima ADSL modemekkel még simán sincs internet. Próbáld ki egy másik, nem Zhone modemmel, nekem nincs ilyen a közelemben. Ha jutsz valami eredményre légyszi oszd meg velem is, esetleg emailben.Gábor
-
I_Am
veterán
Add le úgy hibára, hogy a gépen is rossz a dolog.
Amugy a hivatalos oldalon nincs fent a legfrissebb firmware a routerhez, én is egy másik oldalról szedtem le pár hete, mert akkor találtam rá véletlenül. Pont a PPPoE részben történt javítás.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hardcore café
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- Autóhifi
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Videó stream letöltése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest