-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Az Operában milyen fordító kiterjesztést használtok? Nincs olyan mint a Chromban, hogy automatikusan lefordítja az egész weblapot?
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
A 26 verzióba hol tudom a könvjelzőket és az addonokat szinkronizáltatni a fiókommal? Hová tűnt a felhő ikon?
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Milyen letöltés vezélőt javasoltok illetve fordítót?
-
SG3rg0
őstag
PC-n az Opera Turbo érdemes bekapcsolni? Az addonokat miért nem szinkronizála?
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Van arról infó mikor fog tudni az Opera minden kiegészítőt és beállítást szinkronizálni? -
SG3rg0
őstag
Az új Operába a szinkronizációt megcsinálták már rendesen?
Tehát ha másik gépen bejelentkezek az Opera fiókomba a kiegészítőket leszinkronizála meg az egyéb dolgokat? Tehát működik már úgy a dolog mint a Chromnál? -
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Operában a szinkronizált adatokat egyedi jelszóval védtem le. Telefon az Opera böngészőbe bejelentkezem a fiókommal és nem látom a könyvjelzőket, és nem tudom megadni a mester jelszót. Ez hogy van Operában?
Illetve ezeket a híreket nem lehet eltünteni iOS alatt? -
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Milyen fordító kiegészítőt használtok Opera alá?
-
SG3rg0
őstag
A lejújabb verzió tudja már szinkronizálni a kiegészítőket, gyorhívókat, stb. ?
-
SG3rg0
őstag
Ha lementem kézzel az Opera profilomat miért nem jó ha egy másik gépre átmásolom a profil mappába az Opera alá?
-
SG3rg0
őstag
Droidon Operába bejelentkzeve miért nem látom a könvjezőket?
-
SG3rg0
őstag
Miért van az hogy a opera beállítások nem szinkronizálódnak le 3 pc-re? Azt veszem észre hogy a syncből csak a könyjelsző szinkron működik jól.
-
SG3rg0
őstag
Ezt az R3 hogy tudom kipróbálni?
-
SG3rg0
őstag
Legújabb Operán vagyok, és van egy olyan gondom hogy a gyorhívóknál a háttér kép minden újraindítás után megváltözik. Beállítok valami és visszaugrik valamilyen alapértelmezettre.
Találkoztatok ezzel?
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Régebben olvastam itt a topikban, hogy van egy parancs ami automatikusan menti és tömöríti a profil mappát, csak nem találom. Valaki tudná linkelni?
-
SG3rg0
őstag
IOSen miért nincs az Operanak sync támogatása? Nem tudom elhinni hogy ezt tudatosan nem rakják bele. Vagy csak én nem találom?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest