- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PR-Telecom
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Videó stream letöltése
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- Milyen NAS-t vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Linux kezdőknek
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Amit javasoltak vivaldi beállítási lapon
vivaldi://settings/search/
google.com-hoz mi van nálad a lekérdezési URL-hez írva?
Nálam ez és nincs gond az auto kiegészítéssel:{google:baseURL}search?q=%s&{google:RLZ}{google:originalQueryForSuggestion}{google:assistedQueryStats}{google:searchFieldtrialParameter}{google:iOSSearchLanguage}{google:searchClient}{google:sourceId}{google:instantExtendedEnabledParameter}{google:contextualSearchVersion}ie={inputEncoding}
-
dqdb
nagyúr
A Google-nél szokás, hogy időnként érthetetlen módon egyes böngészőknél többé-kevésbé eltörik a főoldal, akár úgy is, hogy ugyanazt a Blink verziót használják, mint a Chrome. A felhasználók reklamálnak a fejlesztőnél, a fejlesztő reklamál a Google-nél, aztán megjavul.
-
dqdb
nagyúr
myke01:De hogyan lehet a jobb szélére kitolni,mint a Chromeban?
Sehogyan. Arra van csak lehetőség, hogy keresel egy olyan bővítményt, ami a könyvjelzősáv feletti területre tesz ikont.< CyberBob >: elvileg a funkcióhoz aktívnak kell lenni a forgalomcsökkentő (vagy valami hasonló néven fut magyarul) opciónak. Ha aktív, akkor elképzelhető, hogy az Opera szűrője nem boldogul az oldallal, mert az saját reklámszervert használ például, ami nem szerepel a szabályok között.
-
-
Orlin
addikt
-
M_AND_Ms
veterán
-
-
-
Sk8erPeter
nagyúr
Jaja, a RAMDiskben van potenciál (eleve a RAM jóval gyorsabb egy SSD-nél is), bár ott ahogy mondod is, valóban problémás - szerintem elsősorban inkább az időfaktor miatt - a gépleálláskori háttértárra kiíródás, meg az újrainduláskori betöltés, plusz az, hogy ha megszűnik a tápellátás, akkor a memória aktuális tartalma bukta (nem mintha ez annyira nagy probléma lenne). Amúgy azért vagyok meglepődve a dolgon, hogy emberkék HDD-re akarják átpakolgatni a dolgaikat, mert itt vagyunk a 21. században, van egy új adattároló eszköz, amiről különböző stressztesztekkel bizonyították, hogy azért jobban bírják a benne lévő cellák a strapát, mint amennyire attól tartott mindenki eleinte (most már lusta vagyok keresgélni ilyen cikket), sok ember valszeg nem is találkozik az írási mennyiség végével (sokszor előbb döglik meg a vezérlőelektronika), és aki vesz ilyet, az egy csomót költ rá, hogy a HDD lassító tényezőjét elkerülje, mégis sokan akarnak visszalépni eggyel, és újból valamilyen módon berakni a képbe a vinyót. Na mindegy, tényleg valszeg túlzottan bennem volt a vágy, hogy kicsit alternatív gondolkodásra sarkalljam az emberkéket, meg zavartak a visszakapott reakciók (úgy néz ki, értelmetlen volt megpróbálni alaposabban körüljárni a témát odavetett félszavak helyett), le kell állnom ezzel.
-
AtHoS
nagyúr
-
Sk8erPeter
nagyúr
Röviden: a YouTube Center egy bugos szar. Használtam egy darabig, aztán rájöttem, hogy felejtős. Rohadtul idegesítő az is, hogy olyan elemeket is kiszed az oldalból, amit nem kéne, és ezt a viselkedést beállításokkal sem lehet megszüntetni (a ki/bepipálós részen, ahol a beállíthatóan (!) eltüntethető elemek vannak, nincsenek ezek feltüntetve). Aztán a legjobb minőségű videó beállítása sem mindig működött. Pedig amúgy faszának tűnt az extension eleinte, aztán ráuntam a hülyeségeire.
Én a Magic Actions for YouTube™-ot használom egy ideje, elégedetten - bár bevallom, mostanában Chrome-ozom ismét egy ideje, és inkább azon használom a bővítményt. Csak az a gáz, hogy úgy rémlik, az nincs 12.x-változatú Operákhoz, csak Blink-alapúhoz. De ha tévedtem, és van, akkor annak örülök(#22486) dqdb :
jogos. -
LonGleY
veterán
End gomb.
A kiegészítők közt: Modern Scroll - a beállításaiban a "Scroll buttons" csúszkával pakolhatsz közvetlen top/buttom gombot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Tőzsde és gazdaság
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- E-roller topik
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest