-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
válasz
Dictator^ #2232 üzenetére
''a Windows Media Player beépülője már megfelelően működik''
Ezt én írtam. Már pontosítottam erre: ''a Windows Media Player beépülője már megfelelően működik akkor is, ha a Java le van tiltva''. Eredeti: ''Windows media plugin now works even if java is disabled''. Ez, ugye annyit tesz, hogy jól működik (even if ~= akkor is, ha).
A problémádra: nekem az Opera az alapértelmezett, és előző böngészés folytatása módban van. Így pontosan azt csinálja amit szeretnél (ha jól sikerült dekódolnom az írásodat).
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobilinternet
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megjött Európába a Poco M7 Pro 5G és remek ajánlat lehet
- Jogász topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- World of warcraft Vanilla Collectors edition
- Diablo 3 Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest