Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
karaj
csendes tag
válasz VladimirR #1654 üzenetére
Az OpSed előnye, hogy minden vezióval működik, viszont elég bonyolult a használata.
Lehetne egy másik megoldás az is, hogy detektálod az Opera9-et, és ebben az esetben nem a linkeket és a checkboxokat listázod ki, hanem magukat a keresőmezőket, úgy ahogy eredetileg vannak a saját helyükön (mármint a keresőstring tekintetében). Ekkor a user már tud jobb gombot nyomni rajta, és készíthet keresőt hozzá viszonylag egyszerűen.
A böngésző detektálása amúgy is hasznos lenne, mert mondjuk egy Firefox usert nem érdekel az Operás meg Exploreres megoldás, így csak azt jelenítheted meg, ami releváns az aktuális böngészőhöz.Ismerd meg az Operát! http://magyaropera.blog.hu/
-
L3zl13
nagyúr
válasz VladimirR #1654 üzenetére
Nekem valamiért nem telepszenek az opera ''pluginok''...
Ez már csak azért is érdekes, mert a sztaki szótárakat raktam már fel ezzelé a módszerrel az eredeti oldalról.
Hibaüzi: Nem lehet elindítani az alkalmazást.
Az Olasz-Magyart, és a Francia-Magyart próbáltam.Aki hülye, haljon meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest