-
IT café
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_o_g_y_i
őstag
Ilyenkor bánom, hogy most nincs helyem megcsinálni magamnak, anno az F-en cseréltünk, nem nagy "trúváj"...
Említettem a HEPU vízpumpát.
Egekbe magasztalják mindenfelé, bimmeresek a már-már (vagyis teljesen) versenyszintű Stewart Components gyártmányúak alá közvetlenül lövik be, ma meg olyan infót kaptam, hogy "ha újra szét akarom emiatt szedetni a vezérlést, akkor legyen ez, de nem ajánlják, sokat visszavittek" - most akkor WTF???
Ráadásul a szerelő sem mondott róla negatívat, akit kérdeztem a cserével kapcsolatban.
Litens-t (ill. "valami kanadai"-t) mondott a szerelő, hogy valszeg az lesz a ContiTech vezérlésben is.
Rákérdezek még a gyárira, hogy a Z18XE-hez a GM-szett miből áll, de gondolom nem sok diffi lesz az X18-X20-hoz való szetthez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest