- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
IT café
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
válasz
Tomoty #19868 üzenetére
Há bazzeg, kössz! Beszélsz németül? Ha igen mennyire? Mi a szakmád? Aztán ott a szállás, mekkorák az igényeid, jó a putri havi 3-400-ért, vagy jobbat szeretnél 500-600-ért és van kauciód? Szóval a kérdésedre nem tudok válaszolni. maximum a sajátomat tudom elmondani, ami jelenleg elég fos, jó, ha szállás kifizetése után, marad 1000 euró,, de lehet még annyi se. Előtte a világ végén dolgoztam, putri kellős közepén a gettóban, heti 6 nap munka 9-10 órában. néha vasárnap is 3-4 óra, mint 1 állat úgy kellett pörögni, fájt mindenem, 2 műszak, csupa tirpák 8 általánost végzett értelmiségi(mivan baZZdmeg szókincsel) ott jobban kerestem, de 2 havonta lehetett csak hazajönni és magyar cégnek dolgoztam, szal itthon minimálbérre voltam bejelentve.
Röviden ennyi, ha már így bele a nagyvilágba beszélgetünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BinX
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Kugoo Kirin G1
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest