Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
- Total Commander
-
IT café
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xased
csendes tag
Sziasztok! 2014 decemberében vettem a tabletet, és sajnos úgy tűnik, eddig bírta.
Háttérinfó: csak az alap frissítés volt rajta, semmi módosítás, nagyjából mindennap használtam, soha nem merítettem le teljesen, csak akkor indítottam újra, amikor muszáj volt, körülbelül havonta egyszer. Alighanem az tette most be a lécet, hogy véletlenül hagytam teljesen lemerülni: a töltő USB-hosszabbítón volt, és későn vettem észre, hogy kilazult.
Tünetek: fekete képernyő, nem lehet bekapcsolni, ha töltőre dugom, látszólag egyáltalán nem reagál.
Amivel próbálkoztam: az összefoglalóban javasolt Phone Flash Tool a Teclast gyári rommal. Mivel csak Windows 10-es gépekhez férek most hozzá, egy virtualboxos Windows XP alatt próbálkoztam. A driverek rendben fel is mentek, power + vol downra meg is látta az Intel CloverViewPlust, de hiába próbáltam legalább hússzor, négy különböző kábellel és különböző slotokba bedugva (a sleep részt is kivettem az .xml-ből, próbáltam On-demand flash mode-ban is, a fájlokat ékezet- és space-mentes könyvtárba tettem), 5 százaléknál mindig elakadt, ledobta a tablet csatlakozását.
Azt hiszem, ez a releváns rész a logból, de ha valakit érdekel, itt van három órányi szerencsétlenkedés naplója (valószínűleg sok átgondolatlan próbálkozás van benne):
02/10/17 18:28:09.784 INFO : Port 2: XFSTK-STATUS SN: xxxxxxxxxxxxxxxx Firmware download completed. Continuing to OS...
02/10/17 18:28:09.784 INFO : Port 2: XFSTK-LOG SN: xxxxxxxxxxxxxxxx virtual bool CloverviewPlusDownloader::GetStatus()
02/10/17 18:28:12.057 DEBUG : Port 2: SOC Device is disconnected - state_id:1 - state - Flashing IFWI
02/10/17 18:28:12.057 DEBUG : SOC device lost on port 2
02/10/17 18:28:19.898 INFO : XFSTK SN: C7A30BDFD028691 4 -- Attemp 2 times to start download ...
...Ezen kívül is megpróbáltam párszor, volt hogy töltöttem előtte a tabletet néhány órát, próbáltam Custom flash módban, hogy egyesével választom ki a fájlokat (ilyenkor "25 százalékig" jut el, de az sajnos ugyanazt jelenti mint a másiknál az 5 százalék), próbáltam más programmal (xFSTK Downloader), de persze mindig elakadt, így nem jutok el addig, hogy legyen droidbootom.
Kérdések: Van remény még szerintetek? Esetleg ha más gépen próbálom (ez egy asztali gép), vagy más OP-rendszer alatt, sikerülhet? Itt a fórumban olvastam pár hozzászólót, akik sikeresen megbirkóztak látszólag ugyanezzel a hibával (Flash Tool 5 százaléknál elakad), de szerintem sajnos elég sok lehetőséget kimerítettem.
Ha nincs remény, és meghalt a flash IC (nem értek hozzá, de úgy vettem ki, hogy az esetemben ez lehet a ludas), azt mennyiért javítanák/cserélnék, és kikhez érdemes vinni? Garancia már nyilván nincs rá, de ha 10 ezer alatt meg tudnák javítani, elgondolkodnék rajta, mert nagyon szeretem a méretét és a képarányát, és hasonlót kétszer ennyiért se nagyon láttam -- olyan márkát legalábbis, amit meg is vennék. Illetve persze ha tudtok hasonló paraméterekkel rendelkező tabletet, szívesen veszem.
Egyébként köszönet a topikért. Még ha nekem most talán nem is sikerül feléleszteni a tabletet, rengeteg hasznos infót találtam itt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip StarLight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest