-
IT café
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adolfo01
tag
válasz
Adams84 #5600 üzenetére
Köszi.
A szüneteltetés díja ONE ügyfelek esetében 826,77 ft/hó/szolgáltatás.
exDigi ügyfelek esetében 550 ft/hó/szolgáltatás.
Ezek így még rendben lennének,de ugye tudnak játszani a kiszállási,visszakapcsolási díjjal,és azok már több ezres tételek....
Amúgy,ha exDIGIS ügyfélként csak az internet szolgáltatást hagyom meg,kábeltévé+vez telefon megszüntetem,akkor gondolom még ugyanúgy exdigis maradok az internetet illetően,nem kell átmennem az ONE-hoz. -
adolfo01
tag
válasz
Adams84 #5586 üzenetére
Köszi.
Igen ,exdigis vagyok,nem hangzik rosszul,ha csak 500 Ft/hó!
Ez valahol le is van írva,hogy mentsem el,mert jó ha van biztos hivatkozási alap!
Gondolom ez a díj előfizetésenként értendő(internet,tv,stb.)
Amúgy voda(one) előfizetésnél mondtak már 1590 Ft/hó is!(lehet ott több előfizetés volt a csomagban)
5-6 hónapot külföldön vagyok,gondolkodom,hogy érdemes-e megtartani a vezetékes netet,ugyanis a nem előfizetéses mobilnet sokkal drágább,kevesebb sávszéllel,lehet érdemesebb szüneteltetni,ha megéri! One mobilnet(500 Gb)opció előfizetés nélkül 8000Ft/hó,de fel/letöltés sokkal gyengébb mint veztékesnél! Előfizetésessel meg ugyanott vagyok... -
adolfo01
tag
Sziasztok.
A vezetékes internet szolgáltatás szüneteltetésének tudja valaki a díjat?
Nem igazán találom az ASZF-ben. -
adolfo01
tag
One tv appot használta valaki saját androidos okos boxon,simán telepithető és müködik normálisan? Esetleg külföldi használat korlátozás van? A digi online külföldön is használható volt!
Esetleg van már android tv-re letölthető nativ alkalmazása is?Köszi.
-
adolfo01
tag
Szia.
Ez pontosan így van!
Új alacsony áras szolgáltatásokat kellene bevezetni,és a konkurencia is kénytelen lenne ehhez igazodni! Na ,de nem úgy ,hogy az One követi a konkurrenciát az árak vonatkozásában! Pedig most a lehetőség adott ,hogy a környező országok árszintje alá is akár lemenni a szolgáltatásokat illetően,persze ehhez kell a szándék is!Persze lehet ezt sokféleképpen megközelíteni,de az még nem feltétlenül lenne baj,ha egy nemzeti cég megjelent a piacon,de akkor olyan árképzése kellene legyen,ami a konkurrenciát is versenyre kényszeríti az árképzés területén!
Pl. Romániában a DIGI ,román (nemzeti) vállalat(hogy magyar a tulaj az egy másik kérdés),de elég csak egy pillantást vetni az ottani internet,mobil,tv árakra és az ember ledöbben! Mennyire örülnek bezzeg ott a helyiek a Nemzeti Cégüknek(DIGI).
Van kint Erdélyben egy nyaralóm, épp most köttettem be a vezetékes netet,és kértem mobil szolgáltatást is mellé(1 SIM kártya),korlátlan nettel és beszédopcióval bármilyen irányban,akár roamingban is használható(persze itt van méltányos használati korlát).
Szóval vezetékes Net(kb. 300/150)és korlátlan mobil együtt 30 RON,azaz kb. 2500Ft!
Érdemes körülnézni,hogy az embernek fogalma legyen,hogy akkor mennyi az annyi! És még így is megéri és bőven nyereséges a Cég! És mindenki elégedett!
Ha nem is azonnal,de itt Magyarországon is ez kellene legyen az irány,és akkor fenemód nem érdekelne senkit ,hogy éppen One vagy mi a neve egy cégnek,és nemzeti vagy nem az! -
adolfo01
tag
válasz
Adams84 #1168 üzenetére
Szia.
Kivárok akkor.De azt nem értem miért kell box a One Tv app használatához.Meg egy CI+ modul esetleg elfogadható lenne,de box az nem kell!Az ,hogy át kell szerződni az One-hoz is érdekes,hisz már most is ott vagyok, mint ex digis!
Ráadásul 2025 májusig még hűség is van az ex digis szerződésemen és egyoldaluan módositották az azáltal,hogy kivették a digi online szolgaltatást,és semmit nem biztositanak helyette!
Akkor minek vannak az okos tv-k ha mindenfele boxokat erőltetnek ránk,lassan egy tucat távirányitót és egyebeket kell használni!
Eddig úgy volt,hogy ha kell egyéb eszköz akkor vagy box vagy CI modul.Tehát 1 szó mint száz,ha az ex digis ügyfél nem modosít szerződést és nem akar boxot,akkor maradhat minden a régiben (valameddig),de akkor elvesznek tőle egy addig ingyenesen járó szolgaltatást(ráadásul hűseggel terhelt szerződés esetén,egyoldalúan módositva azt!)
Mert nekem aztán tök mindegy ,hogy digi,one vagy akármilyen nevű cég,csak ne plussz box beiktatásával tudjam nézni ugyanazt amit eddig csak simán a tv-be bedugva a koax kábelt, mindkét szobában! Mondom esetleg a CI modul meg beleférne,de ebben az esetbem nem ír streaming szolgáltatást a kinálatban.
Mi köze a boxnak,CI modulnak az online tv-hez?
Eddig sem kellett és müködött a digi online!!!! -
adolfo01
tag
válasz
mariana #1223 üzenetére
Szia.
Pont erre gondoltam én is!
Ha nem kapom meg megfelelő feltételekkel a digi online utódját akkor inkább DIRECT ONE! Nekem pont elég amennyi csatorna van nekik,mellette online is nézhetők!
És ott nézem ahol akarom,akár külföldre is magammal vihetem!
Kivárok még,de rám senki sem fog erőltetni boxot,mikor már okos tv-m van DVB-C ,S,T tunerekkel. Érdekli ma fenét a visszatekerés,meg ilyenek...... -
adolfo01
tag
válasz
andatti #1101 üzenetére
Szia.
Jelenleg még müködik a Digi Online nálam!
Csak ki fogják vezetni a hónap vegéig és az érdekel,hogy mi lesz helyette, azonos szolgáltatás?! A vodafone tv+internet előfizetők az One megjelenésével a vodafone tv app helyett kapták a One Tv appot. A digi előfizetők mit kapnak a Digi online app helyett? Ők ia használhatják majd a One Tv appot? Mert a kommunikáció egyelőre nulla! Csak találgatni lehet!
Ugyanis szerződést módositani nem akarok,és főleg nem akarok one boxot a tv adásokhoz!!!!!!! Jelenleg okos tv-n Dvb-c tunerrel megy a kabeltévé! Ez igy megfelel,ezen nem akarok változtatni!
De online stream lehetőség ugyanúgy mint eddig ingyenesen(digi online), az előfizetett tv adásokhoz dukálna! Vagy a digitől átvett ügyfeleknek ez nem jár???? -
adolfo01
tag
válasz
Lackooo84 #328 üzenetére
Szia.
Nagy figyelemmel kisérem a fejleményeket,ugyanis engem is ez fememód erdekel,hogy mi lesz a digi online helyett...
Minden szolgáltatáat megtartanék régi digis ügyfélként,de kellene a digi online helyett(ingyen,ahogy eddig is) az online streaming!
Ezügyben írtam az one üf.-nak kiváncsi vagyok mit válaszolnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Külpolitika
- Apple MacBook
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Futás, futópályák
- Hardcore café
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest