- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
- DIGI kábel TV
- Facebook és Messenger
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NRGyP-
tag
Sziasztok!
Én vagyok a láma, vagy tényleg nincs olyan LG OLED ami FHD és nem ívelt?
Amekkora távolságból használnánk nem feltétlen szükséges az UHD, olyan 55'-60' méretben gondolkozom jelenleg. Ettől az ívelt kialakítástól hááát, maradjunk annyiban, hogy nem preferálom -
-NRGyP-
tag
Szia!
Köszi szépen ez hasznos infó!
Még a lakásfelújítás közepén állunk, úgyhogy ráér a dolog még pár hónapot, de jó hír, hogy akkor idén be is tudnánk szerezni az új helyre.daneel_hu!
Köszi az ajánlást, igen én is inkább az újabb modellekből válogatnék, ha lenne miből
Izgalommal várjuk ezt az idei 55'-öst.
[ Szerkesztve ]
-
-NRGyP-
tag
válasz Piftuka #3174 üzenetére
Na én meg Veled értek maximálisan egyet. Én pl. este lefekvés előtt amikor már tényleg semmi dolgom, a család is alszik már nagyon szeretem nézni a NatGeo-t, History-t, ViasatExplorer-t stb. Persze tudom, hogy mindenféle szuper ismeretterjesztő film/sorozat elérhető online is reklámok nélkül, de akkor este abban a fél órában nem akarok gondolkodni, hogy mit is néznék, hanem kiválasztom abból a kb. 10-12 kedvelt csatornából ami éppen megtetszik, aztán úgy is fekvés
Hogy ON is legyek.
Eredetileg Full HD felbontásban gondolkodtam és sima "nem ívelt" kijelzőben.
Már korábban megbeszéltük, hogy egyelőre nincs ilyen a piacon ésszerű keretek között, és ha ki is jön az új modell, azon az áron jobban megéri egy UHD.
A kérdésem arra irányul, hogy milyen egy ilyen UHD-n sima HD/FullHD (már amelyik csatorna valóban úgy sugároz) tv adást nézni? Persze láttam már egy rakat natív tartalmat, azok gyönyörűek, de otthoni környezetben nem volt még alkalmam nézegetni/tesztelgetni, az áruházi körülmények meg hát...
Sajnos nincs a közeli ismeretségi körömben még senkinek ekkora felbontású kijelzője.
Feleségem a közeljövőben viszonylag sokat lesz otthon (bébi projekt) és nem lesz egybefüggően sok ideje egy egész filmre, de azt sem akarom, hogy egy elmosódott masszát nézzen tévézés gyanánt.Hú ez hosszú lett kicsit bocs.
Szval összefoglalva, milyen tévézni egy UHD felbontású kijelzőn?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja