Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
Zizi123 #25483 üzenetére
Sok tesztet néztem a Huawei Watch Fit 3-ról, teljesen jól működik Apple környezetben is. A kinézete is nagyjából a Watch SE-re hajaz. Minőségben sem rosszabb nála.
Nem sokon múlott, hogy azt vegyek, csak végül úgy voltam vele, hogy jelentősebb előrelépést a Wear OS jelentené nekem. Van még egy Samsung Galaxy Fit 3, amit munkában hordok, így a Huawei nekem nem lett volna olyan hatalmas előrelépés a zárt rendszerével. Egyébként nagyon tetszetős, lehet vele telefonálni BT-n keresztül (nincs eSIM). Persze bekem Android mellé kellett okosóra, így Samsung lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Balance okosóra 2 hónapos
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple watch Series 8 45mm GPS megkímélt
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest