- Synology NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ro_bert17 #21021 üzenetére
Már volt annyiért a GTR 3 Pro, pont most karácsony előtt. Az alváskövetésével az a probléma, hogy a néhány perces ébredéseket észre sem veszi. Az ébredés / elalvás nagyjából stimmel. Felülök az ágyban, megnézem, hány óra, rendezkedek, fészkelődök, másnap reggel a statban: nincs ébredés, nincs ébren töltött idő. Fibit éjszakánként ilyenből 8-10 alkalmat detektált, ha visszakeresel itt, konkrétan össze is vetettem őket 1 adott éjszaka. Szerintem az a gond, hogy nem folyamatos a pulzusmérés, hanem időszakos, szemben a fitbittel.
GTS3 most jött meg a feleségemhez pár napja. 25-e óta használja, akku 40 szézalékon, panasz nincs. 1 perces pulzusmérés, csukló mozdításra történő ébredés megy, AOD ki van kapcsolva.
A GTR 3 és GTS 3 is vihető 45-ért emagról, ingyen szállítással. Ezért a pénzért stabil rendszert, és baromi jó kijelzőt kapsz, a GTR3 tényleg marha nagy panellel jön, papíron alig tűnik kisebbnek a GTS 3 kijelzője, de a valóságban nagyon is kisebb. Cserébe, az egész eszköz vékonyabb. Én nem bántam meg a GTR3-at, őszintén szólva. Ennyiért most se tudnék jobbat. Kicsit piszkálja az orrom a Pixel Watch, de nem ér háromszor annyit (Hardveraprós áron és minimum kétszer ennyi), az biztos, így most egy darabig Amazfit tulaj leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- BestBuy ruhás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Synology NAS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra fehér + Spigen Modern Fit 316L fém szíj - beszámítás!
- Apple Watch SE 2nd Gen. 44mm Midnight Aluminium Cellular, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Garanciális
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest