- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 10
- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- AliExpress tapasztalatok
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- DIGI kábel TV
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz Black_Raven #16656 üzenetére
Köszi szépen!
Kipróbáltam ha kicsit benyomom a GPS-t és lefrissítem a Huawei Health-el, akkor valóban frissíti az órán az időjárás adatot, viszont ez változatlanul marad, amíg ezt ugyanúgy nem teszem meg újra. Pl. ma reggel lefrissíttettem vele, és kiírta, hogy napos 7 fok és maradt is, pedig kint már rég nem 7 fok volt. Most lefrissítettem vele újra, és egyből át is állt napos 14 fokra. Szóval így működik, csak nem éppen friss és aktuális adatokat mutat sajnos.
Az értesítéseknél megvan mi a gond, kellett hogy a Huawei Health app a háttérben futhasson, és be legyen kapcsolva az automatikus indítás is hozzá. így most már megérkeznek az értesítések az órára."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
Új hozzászólás Aktív témák
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Apple Watch 8 44mm Red Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3795
- Beszámítás! Apple Watch Ultra 2 Cellular 49mm okosóra garanciával hibátlan működéssel (1 hónapos)
- Eladó egy bontatlan új Apple Watch S10 46mm GPS+cellular Jetblack ora 1ev Apple Garanciáv.
- Apple Watch S9 Stainless Steel 45mm Milanese Loop Silver - Újszerű, Apple garancia, beszámítok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest