Hirdetés
- Száguld a robotika, AI-modellekkel száll be a Google
- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
-
IT café
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
válasz
#91658752 #56713 üzenetére
Hali!
Jó a tuya, de ha HA-ba akarod integrálni, akkor fontold meg, hogy elengeded. Inkább legyen tasmota képes ami lehet. Ha megcsinálod a cloudflare elérést HA-nak, akkor el fogsz mindent érni telórol. Te döntésed, de inkább járd körül ezt! Szerintem nem rossza a tuya amúgy, meg egyre jobb, de ha tuyával együtt akarod betenni a HA-ba tasmota helyett, akkor szopósabb, meg nem biztos hogy ugyan olyan jól működik.
Ja nekem van pár kamerám, de évekig eszembe se jutott, HA-ba integrálni. Elvan az magában külön okoszisztémában. Jelenleg mégis betettem 2 kamerát, hogy bizonyos automatizmusra jó lehet, meg kÍváncsi voltam, de ez is jobb a saját rendszerében. Egyébként rtspvel lehet integrálni, ezt kell tudnia a kamerának.
-
-
válasz
#91658752 #56713 üzenetére
HA ezeket tudja kezelni.
Valami vas kell, vagy virtuális gép a Home Assistant -nak, arra HACS telepítés, majd tuya és ewelink integrációk.
Automatizálásra vannak leírasok, ha elakadsz, akkor segítünk.
Kamerához lehet a frigate jobb, nem tudom, h tuya integrációval mit tudna. -
its_grandpa
tag
-
its_grandpa
tag
válasz
#91658752 #56416 üzenetére
Kályhától ....
https://whatismyipaddress.com/ mi az IPv4 ?
Ha 100.n.n.n akkor..https://tarr.hu/nat
A NAT-os csomagoknál az előfizetők a 100.64.0.0/10 "IPv4 shared address space" -ből kapnak IP címet.Amennyiben a privát IP cím miatt bármilyen problémát tapasztalsz, ügyfélkapu rendszerünkön keresztül az "Szolgáltatások/Internet" menüpont alatt díjmentesen választhatod a publikus IP cím kiosztását.Ha nem NAT-olt az IP-d akkor - jelenleg - nem értem miért nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest