- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Zyxel NAS326
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mikrotik routerek
- Asustor NAS
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
-
IT café
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yocee
aktív tag
Mindent végigjártam, amit felsoroltál. A 218+ VM-el a legnagyobb gond az volt, hogy ha nem btrfs a fájlrendszered (ésnekem nem az volt), akkor le kell üríteni a nast, formázni btrfs-re, aztán mehet a VM. Ki lehet próbálni, ingyen van. Meg persze ne 2gb ramod legyen, hanem kell bele egy plusz 4 gigás modul még. Nekem lassú volt, de nem volt erőforrásigényesebb a dockernél, cserébe a teljes HASS-os ment ott.
A Green az kb ugyan az mint a Syno VM ben futtatott HASS, csak nincs szívás az usb eszközökkel. Beledugod, és megy. Akár egy usb-s hangkártya is. Ami a Music assistanttal még előny is lehet.
De nem vennék már Greent. Egy Lenovo Tiny szerintem a legjobb választás, x86-os Hassos-al.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Ülőgarnitúra 3-2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest