Legfrissebb anyagok
IT café témák
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Zyxel NAS326
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mikrotik routerek
- Asustor NAS
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
-
IT café
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
abrtom87
tag
Köszi. Balatonnál van, azért is lenne olyan kapós a töltő, közelben sincs nyilvános
Így fogom megoldani ahogy ajánlottad. Viszont a megszakító wifi, bt, akármi vezérlés akkor is kellene. Nekem nem gond felnyomni a biztit, de (nem akartam felhozni) a feleségem fél tőle, mert fiatalon majdnem meghalt egy ledobott bizti felkapcsolásakor. Hogy hogyan történt az máig rejtély. Azóta nem hajlandó a közelébe se menni. Azért kellene valami telefonról vezérelhető opció, mert nem vagyok ott mindig velük. Az nem baj amúgy ha a szoft nem frissül, stb. 4D4M áltam ajánlott Shelly megoldást nézegetem most.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest