- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
ezt értem. De itt ez a termosztát nem több mint egy gombelemes hőmérő. Hiába nyomkodod a gombokat a falon nem indítja el a klímádat, ahhoz külön elő kell venni a telefont vagy dashboard-ot rakni a falra. De ha meg már dashboard van a falon akkor minek ez a termosztát.
Nekem az kell, hogy odasétálok a termosztáthoz és ki-be tudjam kapcsolni a hűtést illetve a fűtést vagy megváltoztatni a hőmérsékletet ha fázunk vagy melegünk van. Ez a termosztát legegyszerűbb funkciója 100 éve.
Arról már nem is beszélve, hogy a jobb termosztátok nem bang-bang módszerrel működnek, pl az én nestem tanulja a padlófűtés hőtároló tömegét és idő előtt leállítja a fűtést mert a hőátadásnak késleltetése van. Ha ezt nem tenné meg túlfűtené a szobát 1-2 fokkal folyamatosan. Ezt írtam, hogy jellemzően a szoftvert fizeted meg, nem a hardvert, az nem több mint egy hőmérő meg két relé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest