- Crypto Trade
- Synology NAS
- Bittorrent topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- Milyen NAS-t vegyek?
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
tony_snow #25194 üzenetére
Ez egy ilyen dolog.
Én először a Tokina 11-16-től váltam meg, mert azt hittem, hogy mégsem kell nekem, aztán vásárolhattam vissza. Igaz időközben kijött a DX 2, és olcsón hozzá tudtam jutni, így végül jól jártam vele. Aztán megbántam azt is, hogy megváltam a 35 1.8G-től. Gondoltam nem fogom használni a Tamron 17-50 mellett, ami igaz is volt, de aztán jött az FX, amire szintén remekül használható ez az optika, annak ellenére, hogy DX-re van kitalálva.Ezeket követően mindig azt tanácsolom mindenkinek, hogy aludjon jó párat rá, mielőtt elad valamit, mert nincs idegesítőbb annál, mint visszavásárolni valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest