-
IT café
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
Huhh... az 500D adatlapjával kevertem össze...
Azt már a múltkor is írtam, hogy se az AI focus, se az AI servo-t ne használd.
AI servo még a milliós Canonok esetében is akkor müxik, ha pár másodpercig fixen követve van a téma. Melleseleg kis elmozdulásokra nem fókuszál újra belépő szinten AI focus. Pro vázakon meg be lehet állítani az érzékenységet. Tudom, mert a 7D előtt 450D-m volt.
Belépő vázon, még kapáslövés esetén is One-shot-ot ajánlom. A másik kettőt pedig felejtsd el. Még így is lesz majd sok-sok nem sikerült képed. Csak a nagyon pontosan kidolgozott technikával készült képek lesznek nagyon-nagyon jó minőségűek. Lerekeszel, állványra rak, távkioldó, tükörfelcsapás, live-view fókusz ellenőrzötten, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest