Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• m3ss

veterán

válasz Eagl3 #13698 üzenetére

"Igazatok van a gyutávval kapcsolatban, nem is vitatkozni szeretnék ezzel, de egy makróval ismerkedő embernek szerintem nagyon jó választás a fentebb leírt okok miatt."
    :K
    ja, meg tenyleg sok minden masra is jo lehet...bar ez igaz a hosszabbakra is..
    vannak neten calculatorok, amivel ki tudod szamolni hogy mekkora nagyitas lesz raynoxal, fugg a gyutavtol is. nalam kb ilyen 1.8-1.9:1 kornyeke...
    amugy biztos mukodne, vignettalni sem fog mert gondolom a tiednek sem nagy az atmeroje (nalam 58mm-en semmit sem vignettal)
    tenyleg, sigma 150 mekkora szuromerettel rendelkezik? azon lehet mar nem tudnam a raynoxot hasznalni...
    viszont jo kozel leszel a temahoz...azt sem tartom kizartnak hogy be fogod arnyekolni a celpontokat...bar el lehet vezetni oda a vaku fenyet...sztem azzal indits hogy valahogy elvezted vmi csoben oldalrol a vakut, es hekkelj ra vmi softbox szeruseget..vagy ha van rendszervaku akkor azt. eg es fold vakuval a makro, en is elkovettem azt a hibat hogy isoval, lapokkal, utomunkas deritessel szorakoztam idaig... :(

Új hozzászólás Aktív témák