-
IT café
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Pont most olvastam 1 perce a CB-en, viszont a HDMI 2.2 a mostani új VGA-kon biztosan nem lesz, legalábbis a CB azt írja, hogy 2025 első félévben fogják megkapni a különböző partnernek a 2.2-es specifikációkat, azaz a gyakorlatban még várni kell rá, még az is lehet, hogy idén még nem lesz semmilyen 2.2-es eszköz a piacon. Az viszont jó hír, hogy megduplázták a sávszélességet és ezzel ledolgozták a hátrányt a DP-hoz képest. Nekem mondjuk kicsit fura, hogy csak alverziót léptek, mert szerintem sáv duplázásnál simán lehetett volna HDMI 3.0 is.
Ja a TPU is írja:
"The new specification will be available to all HDMI 2.x Adopters and they will be notified when it is released in H1 2025."
Akkor ez majd mehet az RTX 60-as szériára.
Még nem is adták ki a speckókat, így kizártnak tartom, hogy a Blackwell-en ez lesz.
[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest