Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
sid.:Rc211v
őstag
-
sid.:Rc211v
őstag
Szia, Látom hogy ugyan olyan gépünk van csak neked ddr5 6400-el. Nekem DDR4 4400-el. Nem volna kedved egy két game bencset csinálni ? Kíváncsi vagyok hogy mekkora a különbség, vagy hogy egyáltalán van-e. Üdv!
<R6 08'> Core™ i5-13600KF / Gainward RTX 4070 Panther / ACER™ PREDATOR XB271HU 165Hz //
-
BerserkGuts
őstag
Es milyen jol tetted hogy nem azt a xart vetted meg low powa gpu azért itt megtérült rendesen a várakozásod +100% Fps-el
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
szasanyi
félisten
Igen, de akkor is 25-30% többletfogyasztás van közel azonos FPS mellett. Az energiahatékonyság még mindig nem jó (és minden tesztelő le is írja ezt). Nézd meg a 4070Ti teljesítményét és fogyasztását, ahhoz viszonyítva még rosszabb a helyzet (bár az nyilván más árkategória, de ebből a szempontból összehasonlítható).
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
Szerintem az árak maradnak, csak helyettük kicsit jobb kártyát kap az ember. A "régi" (nem Super) termékvonalat meg kivezetik.
#4338 SoulReaver
+1 arra, hogy várjál. Kb. 2-3 hónap és kint lesz a Super sorozat. Jobb kártyát kapsz ugyanannyiért. Vagy vársz még kb. 13-15 hónapot és akkor ott lesz már az 5xxx széria, ami még jobb lesz.[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Csak az nem tiszta, hogy vajon adott típuson belül is van-e szórás cw tekintetében, mondjuk az egyik zavaróan cicereg a másik meg nem. Csak mert visszaolvastam a topikban erről és ha valakinek cw-zett egyből másik gyártótól vett olyan esetet nem találtam hogy ugyanazt a típust vette volna meg újra
Na mind1 mert akkor majd kiderül nemsokára
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
Ennyire képesek ezek a vasak, ha ilyen technológiát eresztesz rájuk. 4090 is meghal 20 FPS környékén, ha rátolod a Cyberpunk 2077-et bekapcsolt PT-vel max grafikán. Csak és kizárólag a Frame Generation menti meg a seggüket, különben nem lennénk képesek ezeket a címeket ilyen látvány mellett játszani. Szerintem esélyesen olyan 4 év (2 generáció?) múlva lesznek olyan kártyák, amik DLSS nélkül képesek erőből megoldani a PT-t mindenféle felskálázási segítség nélkül.
-
gainwardgs
veterán
-
veterán
Az én 4070 TUF-omhoz adtak a dobozban tartót
Viszont a mostani házamban (Fractal Torrent) saját megoldás van rá, szóval ha esetleg valaki kéri, annak szívesem elküldöm egy borítékbanHolnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
csaba951
veterán
Ezt a gépet viszont nagyon visszafogja a 1080. Plusz a 1080-at egyáltalán el tudod még adni valamennyiért. Tudom, nagy szerelem volt, de ideje továbblépni. A 4070-el lesz egy új kártyád 3 év garanciával, és elmennek rajta a 2023-2024-es játékok is ultra grafikával (max 1440 felbontáson). Szerintem észszerűtlen nem váltanod. (mert a gép többi része, plusz a váltáshoz szükséges pénz megvan)
-
Harcipocok84
tag
Itt a PH-n akár már 250K-ért is válthatsz.
Sok pénz, igen. Én is dilemmában voltam hogy váltsak-e, mert igazából az 1080 sem volt gyenge... De azt kell hogy mondjam megérte, eszméletlen Fluid lett minden... A Cyberpunkot is pont tegnap próbáltam ki, hát DLSS nélkül még a 4070 sem ugrál nagyon... Gondolhatom akkor hogy fut 1080-on. DLSS-el meg mint az álom, olyan folyékony... -
csaba951
veterán
60 fps-re nem "kell", azt tudja az alap is. Nálad viszont az extrém magas képfrissítés miatt kell a lehető legnagyobb. Itt egyébként már tényleg bejön a cw probléma. Kérdezd meg a fórumtársakat, hogy kinek melyik konkrét típussal nincs cw 144 Hz-en és felette.
Egyébként nézz körül yt-on meg teszteken, hogy az a pár konkrét játék amivel játszol és kell neki ez a képfrissítés, azt mennyivel tudja maximumon pörgetni a 4070 és a TI.
-
PuMbA
titán
Nem szükséges 3 venti ilyen keveset fogyasztó kártyánál. Még a 2 ventis ASUS Dual is teljesen csendes és hűvös Quiet módban
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 3070-ET KERESEK TÖBB DARABOT 105-115k típustól függően!
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 10xx FE, Hybrid
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest