Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
F e Z o
veterán
válasz thedivision2 #39663 üzenetére
A GPU fesz nincs piszkálva? Egy alulfeszt érdemes lenne eszközölni Afterburnerrel. 900mV 1800MHz.
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
Patenek ezek a házak, csak nem ilyen teljesítményű konfigokra lett tervezve. Ez kb olyan, mint mikor olvasok a vizes topikban, hogy TG házat vesznek, telepakolják radival azokat, s mégis szarok a hőfokok. Hát persze, mert nincs ami elvigye a hőt a radi lammelláiról. Nálam kétkörös rendszer van, de VGA oldalon hiába van különálló MORA 3, így is delta 10 fok a vizem a szoba hőmérsékletéhez képest terhelve.
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
-
F e Z o
veterán
válasz zebra_hun #38384 üzenetére
Nyílván Te vagy az 1 ember az 1000-ből, aki csak tesztelget a kártyával, amivel nincs is gond, mert nem vagyunk egyformák. A Vantage egy 10 éves teszt 720p-ben talán, hát nem tudom az mennyire mérvadó manapság. De úgy igaz ez a 3DMarkokra is, mert valahol lefut a teszt, s egy Battlefield úgy vág ki azzal a beállítással a játékból, hogy öröm nézni.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
válasz .•°>RAZER<°• #37570 üzenetére
Hőfok, max boost órajel, ram órajel? HWInfo-val monitorozd teszt alatt...
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
válasz -=RelakS=- #36888 üzenetére
Olyan tv-t kell venni, amin van DP. Jah, hogy az nem olcsó...
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
Remélem hamarosan lecseng a 9700k saga, s folytatódik, a hú, de jó lesz a négyezres sorozat, itt a 3080/3090/Ti topikban.
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
válasz Sziszifeca #34516 üzenetére
Egy próbát megér, írj Neki. Cink_Elek
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
válasz ScomComputer #34089 üzenetére
Míg ebből lesz is valami itthon, addig bedöglik az ethereum bányászat, s telítve lesz a piac használt karikkal.
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
válasz ScomComputer #33400 üzenetére
60 fokos GPU 350W-nál azért nem olyan rosz egy léghűtővel.
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
-
F e Z o
veterán
El kell fogadni, hogy valaki ebből él, vagy csak mellékkereset. Valaki bányászni vesz kártyát, valaki játszani, valaki meg 3D-s tesztprogramokat nyúzni. Nem vagyunk egyformák...
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
válasz -=RelakS=- #30885 üzenetére
Nem vagyunk egyformák. Sajnos volt szerencsém 27" 1440p-ről 1080p-re váltani.. Ég és föld volt a visszalépés kinézet tekintetében.
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
Fúj itt minden, mindenfelé..
Nemrég még írtad is, milyen halk a csoda AIO a vga karin. Hát persze, mert a többi venti elnyomja a hangját.Vramokra rézlap nem rossz elgondolás, de néhányan a topikban még a thermalpad vastagságát is rosszul mérik fel, ami ugye köztudottan összenyomható.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
-
F e Z o
veterán
válasz tupacamaru #30228 üzenetére
Gigabyte RTX 3080 Gaming OC Waterforce WB 10GB-n sincs.
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
válasz F e Z o #29643 üzenetére
Mivel ma beraktam egy szűrőt a rendszerbe, megnéztem a Gigabyte RTX 3080 Gaming OC Waterforce WB blokkot is. Volt benne némi szmötyi, lehet a desztvíz+5% fagyálló folyadék végett. A lamellák közül amennyire tudtam kipiszkáltm fogvájóval, tűvel nem mertem felsérteni a felületet nikkelezett réz felületet. 4 hónap után pár apró helyen már lejött a nikkel, de korántsem tüntek el a lamellák, mint az egyik fórumtársnál.
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
válasz 4264adam #29438 üzenetére
80x40mm-est a 2-esből és a 3-asból. A 2-esek mentek vramokra, 3-asok a backplate alá a vramok hátoldalára. S elnézést az előzőéret, a vrm-emekre 120x20 1mm-es Thermal Grizzly Minus Pad 8 ment.
#29434 adatfalo : Nincs semmi matrica. A dobozban van paszta is így nyilván a blokkot is le lehet szedni, pl takarítás céljából...
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
válasz adatfalo #29432 üzenetére
Én 2mm-es Gelid padokat vettem, s raktam a vrm-re és a vramokra. A többin hagytam a gyáriakat. VRM-emre elég lenne egyébként az 1,5-ös is, de ez a gelid engedett annyit. Pasztát cseréltem MX5-re, ha gáz lenne, akkor gyári thermalpadokat visszarakom, s a dobozban van gigabyte paszta is. Több mint 20 fokot nyertem vramokon az új padokkal bánya alatt...
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
válasz ForRedGlory #29076 üzenetére
Vagy 2 év múlva szörcsögni a szivattyú az AIO miatt...
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
Konkrétan én álló házban szerelek, procicsere is úgy volt már párszor. Görcsöt és agyérgörcsöt kapok amíg végzek, de külső radim van, viszont sem helyem, se a vizet nem engedem le pl egy procicseréért.
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
Tegnap már leírtam, hogy terhelés alatt GPU-Z BUS Interface....
#27474RockHaRD : Terhelés alatt mennyi fogyasztást ír a GPU-Z? Gondolom 350W környékén, s a procid sem kap be 200W-ot szerintem, s még akkor is csak 550W-nál vag fogyasztás tekintetében.
#27476MPowerPH : A radija van 8-10 fokos helyen, a szobában 19 fok van, azt írta.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest