Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreamie
őstag
válasz DeathAdder #29933 üzenetére
Nem semmi...
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Dreamie
őstag
válasz Darth_Revan #29347 üzenetére
v2.
[ Szerkesztve ]
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Dreamie
őstag
-
Dreamie
őstag
válasz Sziszifeca #25111 üzenetére
Nem. Esetleg, ha nem elégedettek a hőfokokkal ,mert szar minőségűek a padok.
[ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
válasz echterion #24941 üzenetére
nálam a házban volt 3 radiátor, abból lett kettő, és pluszba egy mo-ra3 420 lt ment az asztal alá. Most 28 fokos szobában a víz 32 fok körül van, a gép belsejében is 31-32 fok körül alakul a hőmérséklet. Előtte a víz és a levegő is el- elerte a 40 fokot. Szóval egy külső radival jobban jársz, hacsak nem rtx 3080-3090-et kell hűteni, mert ezek okadjak a hőt. Az alsó radiátorról nagyon más felé szerintem nem lehet tolni a meleget, mert a meleg levegő felfelé áramlik, de így, hogy nem melegszik a víz fel nagyon, így teljesen rendben vannak a hőmérsékletek.
[ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
válasz nutella1 #24869 üzenetére
Sokba került a vízhűtés nálam is, de imádok vele molyolni, tervezgetni, aztán az építés közben kitalálni, hogy hidaljak át valami problémát ami közbe jött... Nekem tetszik a végeredmény, tudom azt, hogy én csináltam, és élvezem a látványt és legfőképp a csendet... Ez az egyik hobbim, azok meg lehetnek drágák is, én lesz@rom, dolgozok eleget, ez kikapcsol. És az asszony sem basztat ilyenkor
[ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
Esetleg riser kábel, és állítva betenni a kártyát, de szerintem menjél a saját fejed után. Mennyi kártya volt nálad? Egyik sem volt jó? Mindegyik meleg volt? Nem lehet, hogy más lehet a baj?
-
Dreamie
őstag
Szerintem a ház szellőzésével és nagyságával lesz a gond. 80 fokos gpu? Azért az elég kemény... Az én házam nem egy szellőzésbajnok, de ilyen hőfokaim sosem voltak. Ha jól látom Zalman s2-es házad van, lehet le kellene cserélni valami nagyobbra, és az aio hűtést fölülre tenni ami bentről szippantja a levegőt, és nem fordítva.
-
Dreamie
őstag
válasz Lacielvtárs #23450 üzenetére
Azért nem raketatudomany a vízhűtés. Érdemes olvasgatni, videókat nézni először, a megfelelő topicban kerdezoskodni, esetleg, ha van ismerős akkor tőle segítséget kérni. Én is kezdő vagyok, anno egyik forumtars épített egy gépet, azt vegigasszisztaltam, most én raktam össze. Két és fél nap volt, de nagy élmény. És lehet gyönyörködni benne és hallgatni a csendet
-
Dreamie
őstag
-
Dreamie
őstag
válasz gainwardgs #22505 üzenetére
-
Dreamie
őstag
válasz MPowerPH #22277 üzenetére
Igen, de front distrot vagy hagyományos pumpa+tartály kombot szeretnék, szóval lesz hátul + 3 ventilátor, ami viszi kifelé szépen a meleget. Alul felfelé, fent hátul kifelé fúj a rendszer, legalábbis így tervezem. Fasza akkor az ekwb tervezoje... Kalap szar , iszonyatosan alultervez...de ennyire...eszem megáll.
[ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
Érdeklődnék, lian li o11 dynamic xl házba lenne víz, 5900x és rtx 3080 strix lenne vizezve. Alulra felülre szeretnék két radiátort. Alulra csak 40 mm-es fér be felülre is kell ekkora, vagy elég a sima se ekwb-tol? Vagy 3 is kellhet? Az ek oldala szerint két slim is elég lenne, de én a két 40 mm-esben gondolkodok. 360-as radikrol van szó, ofc.
[ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
válasz 4264adam #21358 üzenetére
szerintem decemberben volt annyiért.
#21359koxx: Vannak itt akik szívtak vele..., de, ha jól szellőző házban használod tuti nyersz vele. Én belevágnék.[ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
válasz Warzoz #20763 üzenetére
Ha esetleg a két aio nem egymáson van, hanem, mondjuk a prociét felülre teszed? Próbáltad úgy? Szerintem a ház jól szellőzik, nekem is ilyen van, csak XL-es de az a két hűtő egymás tetején... szerintem az nem stimmel, de lehet nem nekem van igazam.
#20784 Cthulhu Dawn : Az XL nekem nagyon jól szellőzik, viszont a normál méretű háza nem vált be, nekem kicsi volt és meleg... Itt is az lehet a probléma[ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
Gpu memory junction, látom a 110 foknál throttingol... Hosszú távon mennyit szabad engedni? 100 fok az sok egész napra?
-
Dreamie
őstag
Mennyire közel? Inkább ahhoz legyen, mint a ventilátorok az oldalpanelhez. Én is most forgatom el a kártyát, megjött a linkup pcie 4,0-ás kábel, holnap megjön a keret is!
[ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
válasz mihellers56 #19822 üzenetére
Ujrapasztazas előtt, hogy muzsikált a kártya? Mik voltak a hőfokok, orajelek?
-
Dreamie
őstag
válasz MPowerPH #19379 üzenetére
A 3080-ról tudok nyilatkozni csak, azon van, az egyik csavaron
#19382Jocikablack: Miért? Egyik legjobb hűtése van a strixnek... Undervoltold , halk és hűvös lesz. Mondjuk, ha van pénz rá, biztos jó a vízhűtés is. Annál semmi nem csöndesebb.
[ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
Attól függ, hogy kozelited meg. Azt nézve, hogy megjelenésekor 320-360k volt a 3080, akkor az a 10-15% nem éri meg. Ha a mostani árakat nézed akkor pedig semmit sem érdemes venni... Ha van pénz lóvéra, tehát nem számít, akkor hajrá.
-
Dreamie
őstag
Turelmesnek kell lenni, most nem szabad venni. Decemberben el tudtam csípni egy Inno3d -t Alzarol, azt eladni januárban és minimális rafizetessel egy strixet szerezni. Mákom volt...
[ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
Te mondtad, hogy hangos a hűtése, vagy az a 3090 volt? Szerintem a Zotac most nem lett annyira jó eresztes, mint anno az 1080 ti amp extreme..., de ez csak az én véleményem.
-
Dreamie
őstag
válasz mihellers56 #18611 üzenetére
Nem kötelező megvenni... Gondolom látják ők is az árakat és kell a lé kenyérre
Gondolj bele, tavaly nagy nehezen megvette 350 k körül a strixet, játszott vele és most elpattintja 600k-ért... Lassan oda jutunk, hogy vesz belőle egy autót[ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
Ennyi pénzért nem csodálkozok... Szinte ingyen volt . Igen a hűtése nem túl acélos...
Nekem 1080 ti amp extrem-em volt az nagyon fain kis kártya volt, a hűtése is jó lett, ez most akkor nem sikerült túl jól...Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Dreamie
őstag
válasz -=RelakS=- #18432 üzenetére
Ezek már elmebeteg árak... Gondolom azt az egy két darabot ami van el lehet ennyiért is adni...
-
Dreamie
őstag
Üdv!
Elképzelhető, hogy egy Corsair ax860i ami kb. 6-7 éves, nem bír rendesen kiszolgálni egy Asus rog strix Rtx3080 oc gaminget? Alap oc óra jelen szépen megy a kártya, viszont uv alatt probalgatva szinten sehol se stabil... 0,95v 2010 MHz is már instabil, kifagy a timespy. Előtte egy Inno3d 2x8 pines kártyám volt, ott szépen bírta az uv-ot.
Esetleg Kiskunfélegyháza, Kecskemét környékén van valaki akinek alkalmas gépe van fogadni egy ilyen kártyát? Megnézném, hogy ott mit megy.Köszönöm.
-
Dreamie
őstag
válasz Találtgyerek #18344 üzenetére
Kösz!
Megprobalom úgy is, hogy mit megy.Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Dreamie
őstag
Igen gondoltam már arra is, hogy én vagytok a balfasz hozzá... Tudnál privátban adni pár beállítást, hogyan csináltad? Miket allirottal? Én próbáltam undervoltot is, de ott sem mutatott semmi kimagaslót. A 2100 -at megcsak el semmi értem. Én time spy-val teszteltem... Mennyi feszre állítottad a 2100-at?
-
Dreamie
őstag
Napokban volt a strixről szó. Inno3d-t sikerült lecserelni rá. Nem lökött hanyatt... Az én peldanyom nem túl acélos. 2055-2070-et tudtam belőle kicsikarni, mondjuk nem 100%-os ventilátorral teszteltem. 2100-at nem sikerült elérni vele, de még nem adtam fel. A hűtése viszont jobb, azt meg kell hagyni és jóval csendesebb is. Akinek van ilyen kártyája, írja már le a tapasztalatait... Kíváncsi lennék. Köszönöm.
-
Dreamie
őstag
Valaki itt linkelt nemrég evga oldalán, hogy hol tart a kártyák kikuldese, feliratkozas alapján... Most néztem, hogy én 10. hó 02. vagyok. Mi volt a dátum? Ahol tartott?
-
Dreamie
őstag
válasz fahrii #17170 üzenetére
szerintem, hogy össze tudd hangolni a többi rgb-vel ami a gépben van, de csak tipp
mikor megvettem azt hittem, hogy ezt be kell dugjam, hogy világítson[ Szerkesztve ]
-
Dreamie
őstag
Én ebből sikeresen rendeltem, meg is kaptam. Elképzelhető, hogy ebben az árban már nem tudnak szerezni..., de lehet tényleg nem kapnak kártyát... Kiderül, hó végén.
-
-
Dreamie
őstag
válasz Shkiz0 #15851 üzenetére
A táp bírni fogja
Szép, ugyanilyen házam van, viszont nekem a riser kábel csinált anomáliákat, én simán használom. Milyen kábelt vettél? Phanteks az is? Strix hogyan muzsikál?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest