- Több autót adhat el a BYD, mint a Ford és a Honda
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Synology NAS
- Weblap készítés
- Netflix
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vírusirtó topic
-
IT café
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LoyalGuard
tag
válasz Elek Botond #6129 üzenetére
Amikor a legelso batch megjelent Alzan a kartyakbol, akkor meg tudtam rendelni, de megerkezni mar nem erkezett meg.
"A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!" - Ősi kínai mondás
-
LoyalGuard
tag
válasz Elek Botond #6125 üzenetére
196k-ert volt nekem anno egy Asus Dual 3070 rendelesem de toroltek hetekkel ezelott, mert nem beszerezheto. (gondolom azon az aron nem volt az)
"A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!" - Ősi kínai mondás
-
LoyalGuard
tag
válasz GIORGIONE76 #4170 üzenetére
Igen, en is ugy latom az eddigiek alapjan hogy a Phoenix GS szamait hozza a Phantom.
Stock orajelen hasznalom jatekra, ott azert joval baratsagosabb.
+135Mhz core / +850Mhz Memory volt a tegnapi beallitas.Mertem egy 12222-es pontszamot 78 fokkal de arrol nincs meg a HWinfo...
#4173 Powerer
GW-nek Experttol 2 a sajatja (eleg gagyi szegeny). Ott az OC scan joval ovatosabb.
A tegnapi szamokat Afterburnerrel probaltam, Custom Fan Curve volt beallitva, de messze nem tokeletes.[ Szerkesztve ]
-
LoyalGuard
tag
válasz Motion_Blur #4167 üzenetére
Kicsit porszivo volt, de siman lehet hogy sz*r a szellozesem...
Egyebkent CP2077 meg tobb oranyi warzone alatt sem uvolt a kartya.
Imperium Galactica 2 meg nemhiszem hogy megporgetne"A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!" - Ősi kínai mondás
-
LoyalGuard
tag
Nekem is 2 nap keverges utan leraktak a nyugati postara a hazhozszallitos csomagomat... Most keresem hogy kit kell ezert megb... szepen megkerni.
(Ja es az alza kozelebb van hozzam mint a nyugati posta. )[ Szerkesztve ]
-
LoyalGuard
tag
válasz Benhill #3244 üzenetére
Annyiban arnyalt a hutes sztori, hogy hatulrol kiszereltem az egyik ventit egyeb okok miatt, visszarakom hamarosan es le van veve a haz oldallap.
Labamnal van a haz, fejhallgatoval jatszok, szoval kevesbe zavar a hang."A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!" - Ősi kínai mondás
-
LoyalGuard
tag
Asus X570 Prime-P lapom van, azon az aurasync alatt lehet bohockodni
Osszeloni nem lehet az expertool-al. (Aminek a felulete szerintem undoritoan nez ki...)
A phantom dragabb mint a Phoenix [PHANTOM]
[ Szerkesztve ]
-
LoyalGuard
tag
Elmondani nem tudom mennyire idegesit hogy a Phoenix csak attol nem tokeletes szamomra, hogy a k*rva ARGB nem kompatibilis az alaplappal...
Meglattam a Phantomot es uristen besza-behu... ja nem. Viszont elegge tetszik.
Sehol nem talalok tesztet rola."A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!" - Ősi kínai mondás
-
LoyalGuard
tag
GW 3070 Phantom-rol van valakinek tapasztalat?
Elvileg Penteken erkezik be Alzaba, de elotte azert kivancsi lennek"A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!" - Ősi kínai mondás
-
LoyalGuard
tag
Mar csak remenykedtem. Plane hogy 1 hete igertek Dec. kozepere. Azota volt nalam egy Palit 3070, de kaptam egy Gainward Phoenixet, szoval annyira nem egeto az a Dual.
Annyit neztem volna meg, hogy az Asus X570 Prime-P lapomnal az is kitakarna-e a chipset hutot. Mert ezek a b*szo hosszu kartyak mind telibe belelognak a ventillator ele... A dual szerintem nem logott volna bele."A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!" - Ősi kínai mondás
-
LoyalGuard
tag
Ma reggel ez fogadott:
"Kedves Vásárló,
KEdves Vásárlónk! Sajnos a megrendelésedben szereplő termék a továbbiakban nem szerezhető be, ezért a megrendelésedet töröltük. Szívesen segítünk más, hasonló termék kiválasztásában, ha telefonon felkeresed az ügyfélszolgálatot a 06 1 701 1111 számon. Ha előre kifizetted a megrendelést, az összeget a fizetési móddal megegyező módon visszautaljuk Neked. Szíves elnézésedet kérjük és köszönjük a megértésedet."
"Videokártya ASUS GeForce DUAL RTX 3070 8G (ECr3070d1)1 db 196 390 HUF"
A rendeles okt. 29-rol volt meg, ketszer is kertek hogy hosszabbitsam meg, nem akartam elengedni, de ez van"A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!" - Ősi kínai mondás
-
LoyalGuard
tag
válasz ScomComputer #1744 üzenetére
-
LoyalGuard
tag
Sziasztok!
Tovabbra is atveheto azonnal ezt a ket kartya, Alza áron:
EVGA GeForce RTX 3070 FTW3 ULTRA
GIGABYTE GeForce RTX 3070 GAMING OC 8GHogy ne csak off legyek, vegre atvettem egy Palit Gamingpro-t a mai napon.
[ Szerkesztve ]
-
LoyalGuard
tag
Vicces hogy a sima dual nincs (amibol rendeltem meg 196k-ert )
2 raktaron levo kartyat fel tudok ajanlani. "Panikfoglaltam" de nyilvan nem fog nekem kelleni.
EVGA GeForce RTX 3070 FTW3 ULTRA
GIGABYTE GeForce RTX 3070 GAMING OC 8G"A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!" - Ősi kínai mondás
-
-
LoyalGuard
tag
Nekem a hetfoi palit kartyat ezzel a szoveggel toroltek...
"Sajnáljuk, de az Ön által rendelt Videokártya Palit GeForce RTX 3070 Gaming Pro OC 8G szállítás közben megsérült, mivel utolsó darab volt a raktárunkon sajnos törölnünk kellett a megrendelést.""A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!" - Ősi kínai mondás
-
LoyalGuard
tag
válasz TechN7ne #1487 üzenetére
Neharagudj en csak 29 vagyok, raadasul meg erdekelnek is ezek a dolgok, akkor ezek szerint halmozottan gyerek .
Csak azert kerdeztem mert feltunt egy par percre egy bontott Phoenix 209k-ért..."A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!" - Ősi kínai mondás
-
LoyalGuard
tag
Na ki vitte vissza a GW Phoenixet Alzaba?
-
LoyalGuard
tag
Uristen omlenek a kartak Gigabyte van vagy 3 fele.
-
LoyalGuard
tag
Van mar Palit is
-
LoyalGuard
tag
Nos ugy nez ki hogy Nov. 12.-en Alza kap par darab Asus kartyat.
Legalabbis a Dual rendelesemre ez jott ma: "Várható: 2020. 11. 12."
Hatha..."A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!" - Ősi kínai mondás
-
LoyalGuard
tag
Ismerősnek is most bent áll a pénze egy 5900X-re...
Ja hát mostmár feljebb vittem a lélektani összeghatárt, így egy GW is jöhet, ellenben pár napja már az sem érkezett Az ide berakott tesztek alapján sem látok benne semmi kivetnivalót.
-
LoyalGuard
tag
Ja nem kifejezetten arra ertettem hogy szant szandekkal nem adjak oda (Bar egy kicsit talan ez is benne lehet , majd kesobb dragabban kimegy )
1 darab Dualt lattam kikuldve, es 2-3-an biztos vagyunk akinek sikerult megrendelni, de azota sincs semmi. Eleg ciki ez, de latjuk mi megy mindegyik RTX 30XX-el..."A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!" - Ősi kínai mondás
-
LoyalGuard
tag
Alza csak nem fogja odaadni az asus dualt :
"Kedves Vásárló,
Jelenleg nincs visszaigazolt szállítási időnk az Ön által kiválasztott termék(ek)re. Ha meg szeretné várni a termék(ek) beérkezésére, kérjük küldjön erre vonatkozólag egy megerősítést a kapcsolati űrlapon keresztül.
Örömmel állunk rendelkezésére egy másik termék kiválasztásában a következő telefonszámon: 06-1-701-1111.""A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!" - Ősi kínai mondás
-
LoyalGuard
tag
Azert tartom furanak ezt, mert bar ugy nez ki mintha egy vegszamlat kaptunk volna, de az csak megrendeles. Valamint a fizetesi hatarido is nov. 6. Szemelyes atvetellel kertem, szoval ha addig nem jeleznek es nem fizetem ki, gondolom akkor torolni fogjak.
Szoval vadaszok egy masik kartyat ha tudok, de 220-nal tobbert nem nagyon akarnek venni...
Egyebkent a tapasztalatok alapjan itt is a TUF a legjobb mint a 3080-nal?"A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!" - Ősi kínai mondás
-
LoyalGuard
tag
14:07-kor rendeltem én is, legalábbis akkor jött a visszaigazoló.
Tessék itt az Alza válasza:Üdvözöljük!
Elnézést kérünk a kellemetlenségekért.
Sajnos a termékek gyártása késik, így belátható időn belül nem tudja garantálni a gyártó számunkra.
Amint bővebb információt kapunk a gyártótól értesítjük Önt.
Megértését köszönjük.
Ha bármilyen további kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal.
Tisztelettel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen autót vegyek?
- Steam Deck
- Spórolós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- World of Tanks - MMO
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest