- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
cyberkind #109614 üzenetére
azt ugye vagod, hogy ez a video arrol szolt, hogy a youtuber mindenki mashoz kepest ket het kesessel csinalt egy a tobbiektol osszelopott videot a most upvoted commentek zanzasitasaval. a fanbase meg elkonyvelte, hogy "annyira rossz a CP, hogy visszajott videot csinalni", es veletlenul se zero effort cash grabrol. szanalmas sellout egy valaha kovetotaborral biro youtubertol. bocsi a kemeny velemenyert, de egy idoben a trollok kb minden otodik hozzaszolasban ezt linkeltek a steam forumokon, egy ponton egyebkent spam miatt gyakorlatilag ki is lottek az osszes erre mutato linket. amivel nekem az volt a bajom, hogy ez egy mindenhonnan osszelopkodott crowd pleaser volt, most tenyleg erre van igeny?
egyebkent tenyleg 150 ora es ket vegigjatszas kellett eldonteni, hogy ez megse jo, vagy azert volt, ami bejott?
Puma K: ez egy cash grab, a rajongoi velemenyenek a visszamondasa penzert, nulla sajat contenttel. abban se vagyok biztos, hogy a youtuber egyaltalan jatszott vele, de ugye nem abbol van a penze.
ha deus ex vagy dishonored bejott, akkor vedd meg. ha a witcher3 bejott es ugyanaz jovobeli settinggel jol hangzik (a witcher3 minden limitacioival egyutt, i.e. sok dolgot jol csinal de vannak bugok es nem minden mechanikaja kifejezetten jo), akkor vedd meg. ha GTA6ot varsz, akkor ne vedd meg mert csak csalodni fogsz.
-
Puma K
nagyúr
válasz
cyberkind #109614 üzenetére
Azért szomorú, hogy a számomra baromira utált Saints Row több komplexitást mutat és jobb minőséget mint a CP2077...
Oké ez egy 2021. január 17-én készített összeállítás a CP2077 legrosszabb mozzanataiból, de na
Pont most nézegettem, hogy ~30 euróért meg kéne venni a CP2077-et...
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyar ThinkPad T490 - 14"iPS, i5-8365, 16DDR4 / 512 SSD, kevés üzemidő, Thunderbolt3 GARi +SZLA
- Latitude 7450 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Magyar LENOVO THINKPAD T495 - 14"iPS MATT, R5 Pro ! 16/256 SSD, RadeonVEGA8 ujl.olv +SZÁMLA +GARI
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- Lenovo Thinkpad P53 " Magyar bill "
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest