- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajtika
aktív tag
Sziasztok. Kis segítség kéne laptop proci bővítésével kapcsolatban. Egy Packard Bell Easy Note F4036 BV-011HG be szeretnék kétmagos procit. Most Celleron 900 van benne.
Aida 64 szerint GL40 chip van benne, a kérdésem hogy milyen kétmagos procit támogat?
Előre is köszönöm. -
lajtika
aktív tag
Üdv mindenkinek. nem tudom jó helyen teszem e fel a kérdésem. Ismer valaki olyan boltot budapesten ahol olcsón lehet kapni után gyártott Akkut?
-
lajtika
aktív tag
T9550 mehetne bele? Tokozás chipste stimmel?
-
lajtika
aktív tag
Üdv mindenkinek. Processzort szeretnék cserélni a laptopomba, és ehhez kérnék segítséget.
Egy HP Compaq 6510b lenne az. Jelenleg Intel T7700 van benne. Ha jól látom ez socket p.
Az alábbi linket találtam [link]
Ezek közül bármelyiket tehetem a laptopba? A 45 wattosok kivételével. Előre is köszönöm. -
lajtika
aktív tag
Üdv. Kis gondom van. Procit bővítettem egy Samsung gépben. Az eredeti egy 1.7 ghz-s volt 35 watt. Ezt bővítettem egy i5 re (i5 2410M) szintén 35 watt. Működött is minden ht-turbó. De kb 30 perc után lekapcsolt. Futtattam tesztet és 80- 90 fok körül volt a proci hőmérséklete. Ez a proci hibája volt? A régi nem megy 65 fok fölé. Kérdés hogy hibás volt a proci vagy más lehetett a gond?
-
lajtika
aktív tag
Szerintetek egy Intel® Core™ i7-2620M jó lenne? 35 watt a fogyasztása.
-
lajtika
aktív tag
Üdv. Egy Samsung MP300E5C-A02HU laptopba szeretnék procit cserélni. Az lenne a kérdésem hogy menne e benne egy i5-3230M. Az i5 2410M-el kompatibilis az tudom. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T560 alaplap 01AY318 i7-6600U Videokártyák: GeForce 940MX 2GB + Intel HD 520
- Hp 840 g2 - i5 5300 alaplap
- Laptop kijelzők: 15,6", 14", 13,3" HD, HD+, Full HD IPS
- lenovo DU9033S1 Onelink Pro Dock TÖBB DARAB Töltő nincs benne az árban kompatibilis Új ára A Lenovo
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás