Aktív témák
-
Stalker-2572
veterán
válasz
CounterBoci #44871 üzenetére
Ha félrek*rt én kib*sznán "és" "vagy" és "de" nelkül.
-
Lirion
addikt
válasz
Ezek szerint csak azért írtál ide, hogy kidühöngd magad? A dühöngő arrébb van..
Egyébként ha nem csalt meg, akkor egyszerűen csak hisztizel a féltékenységed miatt. Ha meg megcsalt, az nagy mértékben a te hibád is. -
Csakénvagyok
őstag
válasz
CounterBoci #44869 üzenetére
Tulajdonképp nincs mit tegyél. Ha csak a singli barátnőjével volt, aki szeretett volna pasizni és a bnőd csak szóval tartotta, még bocsánatos bűn. Mondjuk én ezért is kiverném a díszhisztit. Viszont ha egyszerű beszélgetésnél picivel is több volt én már pakolnám a cucost. Megbeszélni mindenképp kell, de inkább csak saját megnyugtatásra.
-
negyedes
addikt
válasz
huh, nem rossz stori, szomoru lessz ha igazolodni is fog a gyanud.
. mindenkepp probalj duh nelkul beszelni vele.
keylogger, nem tul elegans megoldas. exemnek en is pedzeegetem hogy vigyazon nehogy vlm ilyesmi legyen a gepen.
-
Gergő_
őstag
válasz
Ez így elég meredek, ha igaz. Én mérgemben lehet hogy összepakolnám a holmiját mire visszaér az egyik ilyen buliból
, esetleg reggelre készíteném össze, később talán meg is bánnám. Beszéljétek meg, előbb utóbb úgyis meg kell, anélkül csak bonyolódik az egész.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Aha. Egyébként hány évesek vagytok? Ha megcsalt, akkor rajtad áll, de akkor én mindenképp otthagynám, az hogy hány év, az csak egy szám..
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Amíg kb semmit nem tudsz, vagy alig még ne idegeskedj... Ehh könnyű ezt mondani, de nem törvényszerű hogy ha már máshova megy amit mond az egyenlő azzal hogy megcsal... Nyugi...
Amúgy a "nem egyedül" az mit jelent? -
Goose-T
veterán
válasz
CounterBoci #32652 üzenetére
Megvolt?
-
törölt tag
válasz
CounterBoci #32652 üzenetére
Konkrétabban?
-
Goose-T
veterán
válasz
CounterBoci #32576 üzenetére
Legalább az öreg, elcsépelt, közhelyes háromnapos szabályt betartottad volna. Szerintem feleslegesen futod a köröket, ha csak nem az a célod, hogy a sok erőlködés után begyűjts egy igazán egoromboló lekoptatást. Az meg mit számít, hogy a haverjait megkérdezted, mindig így bánik-e a telefonjával? A nők nem a haverjaikkal dugnak, tehát nem mérvadó a véleményük.
-
Stalker-2572
veterán
válasz
CounterBoci #32575 üzenetére
Jajj ne...
szerinted mit gondol, amikor felveszi: bazz ez rejtettről hiv
gyász, én már nem foglalkoznék vele...
-
törölt tag
válasz
CounterBoci #32551 üzenetére
Azért ha valaki számít egy hívásra, várja, és fel akarja venni, akkor felveszi a sokadik próbálkozásra, akármi is a szokása (nálam is hasonló a helyzet picit, legalábbis ha itthon vagyok, még csengőhangom sincs - mert utálom, ha útközben megszólal -, a telefon meg valahol az ágy alatt bújkál). Szerintem vagy kitartás teszt (de erre jóval kisebb az esély), vagy nem hagytál benne annyira mély nyomot, hogy másnap felvegye a telefont. Amúgy meg először kellett volna rejtett számmal felhívnod, majd nem szólni bele semmit, ha felveszi, aztán hívni látható számmal, most tudnád a választ, miért nem veszi fel: véletlen, vagy nem is akarja. Persze ezt még mindig megjátszhatod egy hosszabb "ostrom" után, akkor talán nem fog gyanakodni.
(#32555) akos3:
Ez tényleg így van, de ha valaki nem ilyen, azt lehet sejteni. Például aki egy évben elfogyaszt legalább 3-4 pasit, az tuti nem ilyen körülményes. Akinek kétévente van egy kapcsolata, vagy soha nem is volt, ott előfordulhat. Utána kell járni a dolognak. Ha előbbi a helyzet, akkor kb. 99%, hogy nem kitartás teszt, hanem nem lát a csaj benne fantáziát.
-
adequate_cou
senior tag
válasz
Nem akarok vészmadár lenni, de én úgy tapasztalom, hogy ha bejövök egy nőnek akkor nem játszik velem és elég egyértelmű jeleket ad
Szórakoznak veled kérlek.
-
akos3
addikt
válasz
orbano már csak ilyen, én azt mondom, h nem rázhat le egy csaj ilyen egyszerűen. Mutsd meg neki a köv partyn
-
I_Am
veterán
válasz
CounterBoci #32529 üzenetére
Pasija van.
-
adequate_cou
senior tag
válasz
Lehet már elbasztad, 5 nap múlva csörögj rá, már így sincs méltóságod és tartásod...
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Ha dídzsé voltál és te pakoltad a zenét te baszarintottad el. Megfelelő pillanatban tehettél volna vlmi jó lapulós számot, felkéred, majd már tuszkoltad is volna a neyelved a torkán lefele
-
orbano
félisten
válasz
"Ez most kitartás teszt?"
persze lehet hogy az, és a barátnőivel együtt röhögnek rajtad, hogy vajh mikor esik már le, hogy inkább hagyd békén...
Aktív témák
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Revolut
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Apple Watch 3 okosóra gyári szilikon szíjával - akku 86%-os (!) - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest