Aktív témák
-
MmDorian
őstag
az együtt járásunk alatt minden 7végén részeg volt, nem érdekelt, mert csinálja, ha szereti, bár nem tetszett. ő most él...mikor megkérdeztem tőle, hogy az az élet, hogy minden hétvégén berúgsz, szívsz, istentuggya micsinálsz, akkor csináld...
de ez így van jól, mikor elmondta, hogy tépett, azt is hozzátette, hogy jön a nyár, és lesz még ilyen, ezek után nem volt miről beszélni.
egy dolog zavar... teljesen másképp adta elő magát iskolában, amikor ketten voltunk, és amikor bulizott...nem ilyen csaj kell nekem.
-
akos3
addikt
válasz
MmDorian #35096 üzenetére
ha meg az együtt járásotok alatt "türtőztette" magát és msot egyszer kicsit felöntött a garatra, lehet elhamarkodott döntés volt mégis csak a szakítás. Én azt hittem, h amíg együtt vtatok kb minden partyba csinálta és a Te kedvedésrt sem tudta abbahagyni annak ellenére,h tudta, h ez neked fontos lenne.
Azért ez így más. Am érzdőfik, h tini a csaj, lehet éretebbet kéne keresned.. -
MmDorian
őstag
válasz
IreN!CuS #35095 üzenetére
elmondom 3x is, többször volt már ilyen dolga. nem tudom meghatotta e.
figyelem (!) msn-en jött rá az agymenés. leírja, hogy inkább ő mondja, hogy vége, mert ha megtudnám mi volt pénteken én mondanám ki. ok. mivolt ? zöld. akkor vége. : ennyi volt a lényeg. utána megkérdeztem, hogy ezt biztos így, messengeren kellett-e volna. erre annyit tudott írni, hogy sajnálja. tényleg nem érdemes semmiféle szellemi tevékenységet rápazarolni a csajra.
mod: az alatt az idő alatt, amíg együtt voltunk nem volt ilyesmi...
-
IreN!CuS
őstag
válasz
MmDorian #35090 üzenetére
Jó hát érted,ha szóltál neki akkor érthető.DE ha egyszeri alaklom volt,vagy teszem azt évente egyszer rámegy a dologra ANNYIRA nem nagy cucc.
MmDorian: cumis téma meg érdekes,szóval bejelenti előre mikor....ez ilyen ilyen vicces
meg érted azt mindig jó nem csak akkor ha sokáig nincs,miért nem montad neki,hogy oké akkor 2 hétig nincs ez vagy az
akos3: ezt így nem lehet kijelenteni főleg hogy nem ismered.Lehet a party hevében rávettek,és nem hitte hogy para lesz belőle.Hibázni mindenki hibázhat.
-
Lengyi
aktív tag
válasz
MmDorian #35093 üzenetére
Óó hát ez sztem felejtős. Felhőtlen bulizásból áll az élete, más korszakát éli, mint te úgy vettem észre. Ez a cumis dolog már ne is haragudj. Elég átlátszó szöveg, egyszerűen nincs kedve hozzá, majd talán szombaton lesz. Lesz a nagy f@szt, csak kisütné a szemed valami hasonló hülyeséggel. Nem hatotta meg, hogy vége, vagy tévedek?
-
MmDorian
őstag
válasz
Lengyi #35092 üzenetére
többször is volt ilyen, de akkor még nem voltunk együtt, tudtam róla...gondoltam megváltozik, ha van valakije, nem. sőt még péntek este föl is hívtam, hogy vigyázzon, ne rúgjon be nagyon stb...azt mondja jó. erre mit csinál ?...
és a vicces rész...pénteken délután itt volt, nem volt cumi, mert úgy volt, hogy szombaton ittalszik(és szerinte jobb, hogyha sokáig nem, és akkor majd nagyon jó lesz, ha lecum.), úgyhogy még erről is lecsúsztam...
-
adequate_cou
senior tag
a művészet az az
hogy egy év múlva is így ragyogjunk
én ezen dolgozom
Dórika üzenete:
Remélem, sikerül!
**************@gmail.com üzenete:
*viszont mint a barátod kell mondanom, hogy nem látlak boldognak ha rádnézek
és ez engem bánt
Dórika üzenete:
kabbe
szevaszBeszélgetés részlet az exszel
Két órán át beszélgettünk a barátjáról, és egy pozitív dolgot nem tudott írni, a végére nem tudtam visszafogni magam. Elszállt megint az agyam magamhoz képest és nem tudtam a szintjén maradni. Hálisten elég labilis szuicid egyéniség így most kibaszottul ideges vagyok.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
MmDorian #35082 üzenetére
Ha jól emlékszek azt írtad,hogy 16 éves.Innentől ne lepődj meg ha bulizik.Ha meg te úgy érzed,hogy túlzásba viszi próbáljátok megbeszélni(nem veszekedni)mond el neki,hogy mi a te elképzelésed(mm a buli mennyisége illetően).Ha tényleg annyira szeretitek egymás úgy is megtudtok egyezni szerintem.
-
MmDorian
őstag
haló!
gáz van...
több, mint egy hónapja vagyunk együtt, és túl sokat bulizik, emiatt összevesztünk, hogy ez nekem nem tetszik ő meg ilyen. normál esetben vége lett volna. az a probléma, hogy egymásba szerettünk...és így senkinek se jó...szakítani egyikünk se akar...
-
törölt tag
válasz
Lirion #35071 üzenetére
A bnőmmel akkor is jól éreztem magam, amikor találkoztunk, de amíg nem jöttünk össze, addig ugyanúgy csajoztam tovább, mint korábban és nem foglalkoztam azzal, hogy ez most összejön-e vagy sem.
Te miért hiszed azt, hogy ahogy TE csinálod, mindig annak kell irányadónak lenni?
-
Csakénvagyok
őstag
Nah végre péntek van, utáljuk a multikat ,szeretjük a csajokat
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Lirion #35071 üzenetére
Eddig "elfogadta" az össze hülye viccemet,ez volt az egyetlen ami nem jött be.Lehet neki ez valamiért érzékenyebb pont vagy rosszkor találtam be vele és ennyi.
Az meg,hogy több vasat tartasz a tűzben nem para,de van 1 pont amikor el kell döntened,hogy komolyan "mész rá" vagy sem.Én meg már itt tartok innentől nem fűzők senki mást.Főleg,hogy már szinte együtt is vagyunk. -
Lirion
addikt
válasz
IreN!CuS #35070 üzenetére
Ha nem fogad el a hülye vicceimmel együtt, akkor minek erőltetni a kapcsolatot meg próbálkozni?
A bnőmmel akkor is jól éreztem magam, amikor találkoztunk, de amíg nem jöttünk össze, addig ugyanúgy csajoztam tovább, mint korábban és nem foglalkoztam azzal, hogy ez most összejön-e vagy sem. Már csak a nagy távolság miatt sem.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Lirion #35067 üzenetére
Azért itt nem a hűségről meg ezekről van szó szerintem.
Miért de most komolyan TE egy olyan csajt aki neked megfelel sok téren jól érzed magad vele szóval minden nem veszel komolyan?Leszarod mi,hogy fog történni?Vagy mi?Nem zavarna ha egy hülye vicc miatt "állna" a bál(igaz már régóta nem áll)?
"Ha azon aggódsz, hogy elrontod, azzal azt kommunikálod, hogy nincs választási lehetőséged, ergo könnyű préda leszel a csajnak."
Azért mert "aggódok" meg ilyesmi,szerintem nem az jön le a lánynak,hogy könnyű préda vagyok.Meg honnan veszed,hogy nem lenne más lehetőségem meg ilyenek,mert kétlem,hogy így állna hozzá,hogy nekem nincs senki másom meg rá vagyok szorulva....ugyan nagy csalódás érné
-
törölt tag
válasz
Lirion #35067 üzenetére
Ha komolyan veszi a lány, akkor az van, hogy már az elején elcseszheti vele a kapcsolatot. Miközben lehetne valami nagyszerű is belőle. Miért ne adná meg neki az esélyt? Oké, ez a csajra is vonatkozhatna, hogy mit akad fenn ezen, de ettől függetlenül legalább egyik félnek nem árt okosabbnak lenni egy-egy szituációban. Elején vannak még, gondolom, első randin Te sem akárhogy indítasz, nem lehet rögtön a közepébe belecsapni. Később már, mikor megkedvelt jobban, ragaszkodik hozzád, ismer, akkor elnézőbb. Dehát ez normális.
Persze fel lehet fogni úgy is, hogy van még x ezer lány rajta kívül. Mondjuk én erre azért vagyok képtelen, mert ténylegesen ritkán tetszik meg valaki. Jó lazának maradni, sőt kell is, de van egy határ, és ha válogatós az ember fia, akkor azért akiben fantáziát lát, azzal nem érdemes elcseszni már az elején. -
Lirion
addikt
válasz
IreN!CuS #35065 üzenetére
És ha komolyan veszi, akkor mi van? Nem fogadtál neki hűséget, vagy tévedek talán?
Egyébként is jusson eszedbe, hogy az embereknek vonzóbb lesz az, amit mások is akarnak, bármiről is legyen szó.Túl komolyan veszed ezt a csajt, görcsölsz rajta és így nem fogsz tudni laza és nyugodt maradni. Ha azon aggódsz, hogy elrontod, azzal azt kommunikálod, hogy nincs választási lehetőséged, ergo könnyű préda leszel a csajnak.
Még ha meg is sértődik vmi miatt, biztos lehetsz benne, hogy az esélyeidet nem rontja (hacsak nem vmi érzékeny pontra tapintasz, anyu apu, meghalt nagynéni ilyesmi..). -
törölt tag
válasz
Lirion #35064 üzenetére
Sokkal jobban értékelik ezt a lányok, mintha...
Úgy bírom, hogy ennyire tájékozott vagy, hogy MINDEN lány így gondolja. Ezt most csak úgy általánosságban értem, gondolom, érted, hisz az általánosítások nagy mestere épp te vagy.
Mintha egy gyártósoron készült volna az összes nő... -
IreN!CuS
őstag
válasz
Lirion #35064 üzenetére
Azért eléggé az elején vagyunk a dolognak(ergo nem ismerjük még annyira egymást),meg ne legyen már ez akkora probléma,hogy figyelek arra hogy ne sértődjön meg egy hülyeségen.A másik msnen írtam neki hiába volt mögötte mosolygós fej,bár hogy lehet érteni EZÉRT írtam neki h hülyéskedek nehogy az msn miatt netántán komolyan vegye...
-
Lirion
addikt
válasz
IreN!CuS #35063 üzenetére
Meg írtad neki, hogy nincs is szomszéd csaj, meg írtad itt, hogy magyarázkodtál.
De egyébként is, már az is is elég rossz, ha csak annyit írsz, hogy hülyéskedtél. Ha tetszel neki, fogadjon el úgy, hogy ilyenekkel viccelődsz. Legyen annyi önbecsülésed, hogy nem magyarázkodsz és mentegetőzöl, ha mondasz valamit. Sokkal jobban értékelik ezt a lányok, mintha úgy próbálsz viselkedni, hogy nehogy megsértsd. -
IreN!CuS
őstag
válasz
#56474624 #35056 üzenetére
Szerintem sincs 100%-os bizalom,és nem is várok el ilyet.Abban is egyet értek veled,hogy könnyű eljátszani az "alapbizalmat" de szerintem ez a "vicc" nem elég indok/ok arra,hogy ez elvesszen.Kétszer találkoztunk és akkor több napot voltunk együtt.Ténylegesen jól kijövünk,sőt szinte már túl jól,és lehet ez miatt vált ennyire féltékenyé(már mint ha ez az volt).De például amikor lightoltunk múlthéten páran,és utána felkeveredett 1-2 haver hozzánk(köztünk volt lány is)nem volt ilyen,azok után sem miután mondtam,hogy volt egy csaj is itt.
Szerintem az nem gond ha beleéli magát a dolgokba,csak "normálisan" tegye. -
törölt tag
válasz
IreN!CuS #35055 üzenetére
Ha egymás közelében élnétek, akkor jobban ismernétek egymást, és több ok lehetne bizalomra. (de: 100%-os bizalom szerintem sincs.)
Alapbizalom meg egy olyan dolog, hogy azt nagyon könnyen el lehet veszíteni. Ettől függetlenül szerintem a lány féltékenykedése túlzás (pláne mikor még csak egyszer találkoztatok), beteges kissé, szerintem (mondom ezt az általad leírtak alapján) jórészben arra van neki a veled való msn-ezés, hogy "szemmel tartson". Mintha ő is kissé beleélné magát előre a dolgokba, nekem nagyon úgy tűnik... -
IreN!CuS
őstag
válasz
#56474624 #35054 üzenetére
Szerintem,azért minimum bizalom kell,hogy legyen különbem mi értelme lenne az egésznek?Ha nincs semmi bizalom akkor mindig csak azon menne a rágódás,ki mikor hol csalja meg a másikat ami nem vezet semmi jóra.Asszem írtam itt is,és már neki is mondtam,hogy eddig sosem csaltam meg egyik barátnőmet sem.Oké bárki bármit mondhat és itt vissza térünk a bizalom részre,hogy elhiszi vagy sem,de mivel nem adtam semmilyen okot arra,hogy kételkedjem a szavamban megint csak nem értem.Mert ha bármiben is hazudtam volna neki vagy ilyesmi megérteném a kételkedését de így?Egész héten pesten van suli miatt még sem rágom a körmöm meg idegeskedek,mert van egy alap bizalom felé.
"nem éltek egymás mellett" mert ha együtt élnénk vagy egymás közvetlen közelében(értsd pár ház)nem lehetne félre lépni?Szóval szerintem ez nem "indok".
És igen jól látod h az msn szükséges rossz,de választhatunk h 3-4-5 napig(mikor hogy)nem beszélgetünk annyit,vagy msnen beszélgetünk természetesen nem komoly dolgokról.Hidd el én örülnék a legjobban ha nem lenne szükség az msnre .(de ez már ki lett tárgyalva)Lirion:csináltam én mindent
kontra rekontra magyarázkodás stb stb
-
törölt tag
válasz
IreN!CuS #35052 üzenetére
Tudni nem, de sejteni igen. Már csak abból is, hogy eddig is mennyire féltékeny volt a lány, anélkül hogy bármit is leírtál volna a női nemmel kapcsolatban...
Meg nem is csak a sértődésen van itt a hangsúly, nem éltek egymás mellett, kb. nulla bizalom van a másikban (joggal), szerinted jó alapozás ilyennel, pont ilyennel akár csak poénkodni is? Tökmindegy, hogy humornak veszi, az ember valójában nem így működik. Semmi sem fehér, vagy fekete. A tudatalatti is befolyásolja az ember viselkedését, érzéseit, gondolkodását, az mindegy, hogy nem tudunk róla.
Másrészt msn-en nem fogod megtudni, melyik poént hogyan veszi. Még élőben sem lehet teljesen bizonyossággal megérezni mindig, msn-en meg aztán teljes a homály, olyan szmájlit illeszt be, amit csak akar. Persze te tudod, hogyan építesz ki egy kapcsolatot, szerintem éretlenül teszed/teszitek, mert jórészt msn-en zajlik a kapcsolat kiépítése, ahogy a 15-16 éves tiniknél. Tudom, hogy szükséges rossz, de valójában többet árt, mint használ szvsz. -
IreN!CuS
őstag
válasz
#56474624 #35022 üzenetére
Azért lennénk éretlenek mert sokat hülyéskedünk meg poénkodunk?Szólj mert akkor öreg papás-mamásra fogjuk....és arc rezzenés nélkül fogunk eltölteni egy hétvégén egymással
Leeza: az a baj h nem mutatta/mondta,hogy rossz kedve van vagy ilyesmi.És ezért is voltam úgy hogy nem lesz baj belőle.Hát remélem túlteszi magát rajta.
-
törölt tag
válasz
lezso6 #35037 üzenetére
Ennek így semmi értelme, hogy ezeket leírod. Mi azt sem tudjuk itt, hogy most a lány és közted mi van, másrészt nem tudhatjuk, hogy a lány mit érez veled kapcsolatban, nem biztos, hogy jól esett neki ezt a dugásos-nyeléses exes sztorit akár leírva látni, akár kimondva hallani... Szerintem akitől szeretnék valamit, annak nem mesélem el, hogy az exemmel töltöttem a tegnap estét. Nem biztos, hogy az lesz a reakciója, hogy őrülten féltékeny lesz, és rohan a karjaidba...
Meg miért törölte magát a közösségi portálról is?(#35040) lezso6:
Leírta, hogy ki dugta meg, kit cidázott le a hétvégi buliban?
-
tibi666
senior tag
válasz
lezso6 #35037 üzenetére
ez a lenyelte kétszer is, meg társai duma, szerintem egy normális csajban viszolygást fejt ki, de persze ez csak az én véleményem.
de amúgy tényleg elmondtad neki, hogy hétvégén nálad járt az exed és megdugtad? minek? mi a franc köze van hozzá? egyáltalán azt hiszed, hogy őt ez érdekli?
-
tibi666
senior tag
válasz
lezso6 #35035 üzenetére
először kiteregetted a brácsás lánnyal a kapcsolatodat, gyakorlatilag párbeszéd szinten idézve. aztán utána a hálószobatitkaidat, persze ha tényleg megdugtad az exed. de igazából ez lényegtelen. szerinted ezek után komolyan vesz, akár csak barátként is?
addig aláztad magad, hogy hihetetlen.
én még a kurvázós élményeimet se nagyon szoktam kibeszélni a barátokkal, az az én dolgom, nemhogy valami komolyabb dolgot a nyilvánosság előtt. -
-
törölt tag
válasz
IreN!CuS #35018 üzenetére
Annyi mindenen lehet még poénkodni, miért pont ezen kell? Persze, "vicc", azért még tudatalatt az behatolhat. Egy-egy elborultabb pillanatban szépen előjönnek ezek a "poénok", és lehet abban a helyzetben már épp nem lesz az.
Bocsásd meg, de szerintem mindketten hülyék vagytok.Pontosabban nem is hülyék, éretlenek. Nem lehet így alapozni, nagyon az elején vagytok még. Nincs meg a bizalom. Dehát így nem is lesz...
-
qantum
senior tag
SZÉP ÁLMOKAT !
-
törölt tag
-
IreN!CuS
őstag
Az normális ha egy sima beszólás/poén(hangsúlyozom ő mondta h nyugodtan szóljak be(persze nem olyat) mert nem zavarja és jókat röhög rajta és élőben is ezt mutatta,már mint röhögött a beszólásokon) miatt teljes durciba megy át a csaj?
(voltam futni,haza értem írta h beszél apukájával majd lesz,írtam neki h oké nem para úgy is megyek csinálok kis levezetést,erre megkérdezte mi a levezetés,hülyeségből beírtam,hogy a szomszéd kis csaj,után egyből/közvetlenül írtam,hogy hülyülök de mit sem ért egyből flegma,bunkó stílus on.)
Ennyire féltékeny lenne vagy mi a f@?vagy csak szimplán kereste az okot ami miatt balhézhat?
Aktív témák
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Spilled! teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest