Aktív témák
-
Nordik
őstag
Mitgondoltok létezik olyan, hogy egy lány annyira beleesik egy fiúba egy kis éjszakai kaland illetve egy találkozás után, hogy full lila köd körülötte minden?
Jelen esetben én vagyok az a srác. Szóval van egy lány aki kb. így érez irántam, én pedig ahogy egyre idősödök meggondolom, hogy összejöjjek e vele és nekem nem elég 1-2 találkozás a "szerelembe" eséshez... Vagy csak még nem jött el az a lány.
Megbántatni nem akarom, teccik-teccik, de valahogyan még húzom a számat és ma le is koptattam egy olyan dumával, hogy majd még meglátom mit szeretnék. Hát teljesen kétségbe volt esve. Szánjak még időt rá vagy haggyam a fenébe ha az első találkozáskor nem volt meg részemről az, hogy ez a lány kell...
Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest