Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Protezis #31124 üzenetére
Szerintem a volt barátokat/barátnőket le kell zárni, emlékezni rájuk, főleg a szép dolgokra, remélni, hogy boldogok, de nem tartani velük a kapcsolatot.
Szerintem picit felfújod ezt a dolgot. Az jelenti egy kapcsolat normális, érett lezárását, hogy örihari van az exekkel, vagy mi?
Másrészt hogy nem bízol benne, ráadásul még jelet is adsz neki szóban, az nem tesz jót a kapcsolatotoknak. A bizalmatlanság bizalmatlanságot szül.
Jó hogy már azon nem húzod fel magad, hogy rajtad kívül mással is mer örülni, és nem depressziós, ha épp nem veled van.
Ne akard birtokolni ennyire. Ragaszkodni fog a szabadságához, annál inkább.
Szerintem a legjobb, amit tehetsz, hogy nem szólsz bele, kivel barátkozik, kivel tartja a kapcsolatot, és a saját "szerepedre" koncentrálsz. Egy féltékenykedő férfi gyengeséget sugároz a barátnője számára, neked pedig erősnek, nagyszerűnek kellene lenned az ő szemében.
Ha úgy gondolod, hogy az ex pasija vetélytárs számodra, akkor miért vágod magad alatt a fát?
Aktív témák
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest