- Videó stream letöltése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Zyxel NAS326
- Világméretű botrány, leállás: minden megakadt, bocsánatot kért a CrowdStrike
- Hálózati / IP kamera
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- SUSE Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fityusz
tag
3.0.684.0 ezt hazsnálom pontosan na akkor tud vki segiteni vagy nem??
-
Fityusz
tag
Sziasztok!Az lenne a kérdésem h van nekem nodEset Sanrt security 3 és most egy hete ttettem fel és az a pár honap valszeg kimaradt a frissitésböl.. na és akkor nem tudja vki h hogy lehetne egy ugymond visszamenőlegest frissitést csinálni vagy vmi???
köszi! üdv -
S W A T
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1890 üzenetére
Simán lehet csak magát a tűzfalat telepíteni megkérdezi a setup-nál hogy mi legyen.
-
sz.j
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #1890 üzenetére
Köszi, majd próbálkozom.
-
Hali!
Nem ismerem a régebbi Comodo cuccokat, de a tesztben a CIS 3.8-ban lévő tűzfal szerepel. Azt sajna nem tudom, hogy a tűzfalnak mi a build száma(ha külön build száma van esetleg).
Úgy emlékszem, hogy most már nincs külön tűzfal a Comodo-nál, hanem a CIS telepítése során lehet választani, hogy mit szeretnél telepíteni(Antivirust és/vagy tűzfalat)
Nyilván Neked csak a tűzfal kell ez esetben.Próbáld ki...
(Persze korábbi Comodo-t előtte eltávolítani, registry-t takarítani, stb)
[link]Fire.
-
sz.j
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #1888 üzenetére
"... A Comodo ill. Outpost kb egy szinten vannak, van amikor ez, van amikor meg az végez előrébb, szinte elhanyagolható eltéréssel"
Még akkor is igaz ez a megállapítás ha nálam a Comodo v2.4 frissített változata van fenn?
-
Hali!
Az ESS3/4 a telepítéskor kikapcsolja automatikusan a win tűzfalát, ahogy a másik topic-ban írtad("..ésszel netezel..."), akkor a tűzfala bőven jó.
Abban, hogy Comodo vagy NOD32 tűzfal-e a jobb? Természetesen Comodo...
(A Comodo ill. Outpost kb egy szinten vannak, van amikor ez, van amikor meg az végez előrébb, szinte elhanyagolható eltéréssel)
Az Eset tűzfala általában ezekben a tesztekben nagyon rossz minősítést ér el
Itt egy "régebbi" teszt: [link]Persze Neked az lehet a legmegfelelőbb, ha NOD32 EAV + Comodo(vagy Outpost) tűzfal...
Én az ESS4 mellet még használok Returnil Virtual System-et....
[link]
Fire.
-
-
chungee
addikt
Frissítettem és mégis ősrégi virusdatabase-t használja. Vajon miért
-
Mikiller
aktív tag
Hi!
Lehet valamit kezdeni azzal, hogy egy picit hamarabb elinduljon a rendszerindításkor a NOD32?
Bootolás után vagy fél percet mutatja a Splash screent. -
Joe bácsi
őstag
Sorry, ha volt már kérdés!!
Ha megveszem hivatalosan a progit, akkor csak 1 év licensze jár hozzá és évente kell újból csak a licensze jogot megvennem?
Előre is
-
-
S W A T
senior tag
válasz
jacksonfive #1862 üzenetére
Rengetegen használják így...... (persze nem tiszta xp-vel) Már nem kapcsolok ki semmit
annyí elég volt belőle
nekem ne parancsolgasson.
-
S W A T
senior tag
Hali. Úgy döntöttem kipróbálom az új 4-es nodot. A kérdésem. BIZTONSÁGOS
újra lehet tenni 30 naponta mint a régieket
-
jacksonfive
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1858 üzenetére
Igazad van, működik!
Az volt a baj, hogy telepítve volt már a nod32 a gépre, és ha ilyenkor még egyszer elindítom a telepítőt, akkor megkérdezi, hogy javítani vagy eltávolítani akarom. A /qn kapcsoló miatt pedig ez nem látszik, ill. talán ki is lép a telepítő, mivel már van nod a gépen. Tehát csak le kellett szedni a nod-ot, és már kúszik is fel szépen a gépre az önkicsomagolós, saját config-os változat. Nagyon köszönöm a segítséget!
-
válasz
jacksonfive #1857 üzenetére
Hali!
Pedig az a módszer működik. Nem lehet, hogy használtad a /qn kapcsolót?
Mert ha igen, akkor semmilyen ablak nem fog megjelenni telepítés alatt, csak azt veszed észre, hogy elindul minden egy idő után.
Javaslom, hogy a 7. pontot olvasd át még egyszer (a linkben, amit adtál korábban)Fire.
-
jacksonfive
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1856 üzenetére
Köszi a gyors választ, de ezt a módszert ismerem. Nekem a telepítőbe integrált verzió kellene mindenképp.
-
válasz
jacksonfive #1855 üzenetére
Hali!
Hátha úgy nem megy, akkor marad a "régi" bevált módszer
1. Beállítások menü(ha nem látszik, akkor CTRL+M)
2. Beállítások importálása és exportálása
3. Értelemszerűen először exportálod a beállításokat (valahova elmented)
4. Újra telepítés után meg ugyanitt importálod (a korábban elmentett helyről betöltöd)Fire.
-
jacksonfive
tag
Sziasztok!
Tud nekem valaki abban segíteni, hogyan tudom úgy telepíteni a nod-ot, hogy egyből az én beállításaimat használja? Elmentettem egy .xml-be az általam jónak gondolt beállításokat, de ez a leírás alapján nekem nem működik. Kicsomagolja a .msi-t és a .xml-t, de nem történik más. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #1853 üzenetére
Igen, avval tisztában voltam. Lemondom a NOD32 előfizetésem és az ESS-re fizetek elő.
-
válasz
Vasinger! #1852 üzenetére
Hali!
Nyugodtan rakd fel, nem fogja belassítani a gépet(legalábbis ha eddig EAV-t használtál, akkor nem negyon lehet különbséget érezni). A NOD32 köztudottan az egyike azon AV-knak, amelyek minimálisan fogják a gépet.(nyilván azért van egy alsó határa a konfignak, 486-osra azért ne akard feltelepíteni
)
Arra azonban figyelj, ha jogtiszta az EAV-d, akkor annak a liszensze nem jó az ESS-hez...MOD
Akkor mindenképp először próbáld ki, aztán csak azután lemondani.Fire.
-
Vasinger!
nagyúr
És ha feltenném az ESS-t Nod32 helyett, akkor érezhető lesz valami lassulás? Mert gondolom nagyobb a gépigénye. És a procim pedig... nem a gyorsaságáról híres a 2 magjáról. Szóval nem fogná túlságosan vissza?
Vagy nem változna semmit, mert a win tűzfal által evett proci és ram, azt enné az ESS?!
-
-
andy83
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1849 üzenetére
Igen, arra gondoltam, hogy nem kell kikapcsolnia a win tűzfalát, hogy manuálisan nem kell ezzel bajlódnia, mert ami a SmartSecurity-nek kell, azt beállítja a telepítésnél.
Bocs, ha nem fejeztem ki magam világosan... -
válasz
Vasinger! #1847 üzenetére
Hali!
Ha ESS-t telepítesz fel(mindegy hogy 3-ast vagy 4-est), akkor az automatikusan letiltja a Windows tűzfalát, és nem is kell bekapcsolni, mert egyrészt felesleges, másrészt összeakadás lehet a dologból.
andy83
ESS-nél nagyon javallott "nem bekapcsolni" a Windows tűzfalát, nem véletlen, hogy a telepítő is kikapcsolja.
Ha esetleg meg az Eset NOD32 Antivirus-ra gondoltál, akkor ott meg "kötelező", hogy használd a Win tűzfalát.(vagy legalábbis melegen ajánlott)Fire.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #1846 üzenetére
Ha már itt vagyok. Melyiket érdemesebb felrakni? A smart securityt, vagy a NOD32-t? A smart securityben benne van a NOD32 is, ugye jól tudom? (linkből)
A másik, ha felrakom a smart securityt, akkor a win tűzfalat le kell tiltanom, ugye?
-
-
andy83
aktív tag
Szerintem nem a NOD-tól van. A videókat simán letárolta a gép, és az ideiglenes fájlok törlése nem segített, mert azt hiszem a Firefox máshová ment...
Próbáld vmi nem beépítettel leszedni, pl. CCleanerrel. Ott még be tudsz állítani elég sok dolgot, hogy mit töröljön és mi maradjon.
-
용 Bob
senior tag
Üdv Topic!
Problémám a következő lenne,hátha vki tud segíteni:
Ma vettem észre, hogy ha mozillával (csak ezt a böngészőt használom) klippeket,videót nézek a C rendszer meghajtómon folyamatosan fogy a hely.Mintha letöltené valahova a videókat, valameilyk mappába.Ha kilépek az adott videóból abba marad a hely fogyása.
4.0.437.0-ás NOD32-őt mai napon tettem fel,ezért a programra gyanakszom.
Lemezkarbantartót, ideiglenes internet fájl törlését már próbáltam,de csak töredékét szabadította fel az előzőleg lefoglalt helynek.
Vista 64-em van.
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Szerintetek a Nod32 4-es verziója megvédhet egy hacker támadástól? Nodon kívül fent van a Win defender és a win tűzfal is aktív. Ez így elég?
Nemrégiben megtudta valaki az ip-m, nem is értem hogyan... Ezért félek.. -
Hi! Mégis honnan tudom letölteni a 64 bites nod32-t?
Oldalukon nem találom, autómatikusan a 32est tölti le.
-
virusvadasz
csendes tag
Sziasztok!
Ha valaki megy a Szigetre, érdekes lehet a NOD32 forgalmazójának játéka... féléves licencet lehet nyerni:
"Vírusvadászat
Nem minden vírustól kell tartanod a Szigeten. Annak érdekében, hogy közelebbről megismerhesd a kártevőket, előállítottunk egy-egy jobbára ártalmatlan mutánst a Magyarországon legtöbb problémát okozó 10 kártevőből, illetve a leghírhedtebb vírusokból. Látogass ki a Szigetre a fesztivál első két napján, szerdán és csütörtökön, és vadászd le őket."Bővebb információ: www.eset.hu/virusvadaszat
-
INMOTEP
őstag
Helló nem tudom hogy jó helyre irok de lenne egy kis gondom az Eeset nod 32 business edition -omal , letöltöttem egy 2,5 mb os fájlt és vírusnak jelzi állandóan pedig nem az ! az ismerősömnek kaspersky van felrakva neki nem jelzi most az lenne a kérdés hogy lehetne megtisztítani mien porig kellene hozzá , sajnos nekem angol nyelvű az eset és nem tudom minden menüpontját mi mi ha valaki tud valamit azt megköszönném
-
sonykor
tag
Nem tudjátok, hogy a Chip magazinhoz is az ESET Smart Securityt adják a DVD mellékleten?
-
sonykor
tag
Minden gépindításkor hosszan vizsgál valamit a legújabb 4-es ESET Smart Security.
A 3-as verzió nem csinált ilyet. Kezd idegesíteni ez az újítás.
-
-
Tosee
őstag
Szia!
Nem kell senkit sem hívogatnod!
Kapsz egy felhasználónevet, és egy jelszó párost, és azzal tudod használni a programot! A kód addig érvényes ameddig a licencet megvetted! Újratelepítés esetén nyilván ugyan ezzel a kóddal tudod használatba venni a szoftvert!
"ha több gépen használom arra rájöhetnek?"
Azért fájlcserélőkön és egyéb helyeken ne kürtöld szét a kódot! De szerintem működik több gépen (2-3) is, csak ne vidd túlzásba, mert könnyen tiltólistára kerülhet!
-
andy83
aktív tag
Mivel aktiválni kell a szoftvert, és az aktiválásnál elvileg a nod32 központtal kommunikál a progi, nem engedi újra aktiválni ugyanazzal a kóddal.
(de hallottam már olyat, hogy 1 gépes hivatalos licenccel 2 gépen is ment a program)
Szerintem próbáld ki, és számolj be az eredményről... -
emre33
addikt
Üdv
Ha megveszem a nod32 egy gépre, és többgépről használom, akkor erre rájöhetnek?
-
Hunter2
addikt
az miért van hogy a nod 4 jelez hogy frissítsem a wint mert fontos frissítések vannak és mikor rámegyek a win update-re az meg azt írja ki hogy nincs fríssíteni való.
Az oprendszer egyébként vista64 -
Chieftec
őstag
Csaoo
Nod32 egyfolytaban bejelez a ha radugom a telomat a gepre! Telo memoriajan is van egy autorun.inf meg a memkarin is. Persze torolni nem tudja, mert irasvedett.... Mit lehet vele kezdeni??
Kosz elore is!!!
-
kgbsvagyok
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég találtam, egész sűrűn frissül és jó is:
http://nodszeria.fw.hu/
Sok sikert! ;) -
sityuka80
tag
válasz
jacksonfive #1807 üzenetére
Őt használom én is!!
-
capafog23
őstag
Nod32 antivirus kezd az agyamra menni, pedig nagyon régóta ezt használom.
Ha megy a real-time file protection akkor hálózaton át az xbox360 nem látja a gépen lévő fájlokat következtetés: a nod32 blockolja, mert ha kikapcsolol a real time-ot akkor már látja.
A másik: egyfolytába "zörgeti" a vinyót, mindig keres szöszmötöl rajta valamit.Ezekre valami megoldás?
-
Gááboor
tag
Hello.
Szeretnék portot emgedélyezni eset snart security -ben de egyszerűen nem találom, hogy hol kell ezt beállítani. Leírná nekem valaki? -
siposj74
csendes tag
Üdv.
Nekem olyan gondom van,hogy :a windows nem találja a control.exe fájlt.ellenőrizze,hogy helyesen írta-e be a nevét,majd próbálkozzon újra.Meg még van pár ilyesmi:explorer.exe az alkalmazás nem található.A nod csinálta szerintem!!!Valakinek valami ötlet??? -
Blaise
veterán
Sziasztok!
Ma frissítés közben a NOD dobott egy ilyet:
Ez szerintetek mit takar?
-
pr0bi
senior tag
Egy olyasmi kérdésem volna, hogy technikailag megoldható e hogy 1 db megvásárolt licenszet másik 3-4 gépen is párhuzamban használjon az ember, vagy lehet e valami féle következménye? ( pl. letiltják stb.)
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Valaki használja a nodot ebben a felállásban?:
Nod32 Antivirus 4.0.442.0 magyar+ Agnitum Outpost 6.5.4 (2525.381.0687) angolEzek mellet játszik is a Lineage II -vel? és működik nála rendesen? ki tud menni vele a netre azaz tud kapcsolódni a játék szerverhez?
Csak azért mert nálam nem, olyan mintha blokkolva lenne a net elérése a Nod32 4.0-ás verziók alatt.
Segítségeteket előre is köszi.
-
jacksonfive
tag
válasz
jacksonfive #1806 üzenetére
Érdekes módon ez most a legújabb programverzió, 4.0.442 míg az angol csak 4.0.437
-
jacksonfive
tag
Kijött végre a magyar 4-es verzió!
-
Csabee.
nagyúr
nem használok nodot fél éve volt ez a probléma melóhelyen ott is egy programnál mindig rákérdezett, ott manuálisan kellett beállítani valamit! De ha eredeti a nodod akkor felhívhatod az info vonalukat, és távolról rákapcsolódnak a gépedre teamviewerrel és beállítják neked, vagy segítenek!
-
Csabee.
nagyúr
milyen módban használod az ESS-t? Ha automatán van a tűzfal akkor a megoldást azzal kiküszöbölheted hogy interaktív módra váltasz és ott előfog ugrani elég sok minden, és engedélyezed őket, többek között a WOW-ot is, ezt követően automatikusra állítod a tűzfalat és többet nem fogja kérdezni elméletileg! Remélem segítettem!
-
Win-T
őstag
Sziasztok!
Nekem az Eset Smart Security-vel lenne problémám, de mivel nem találtam neki topicot ide írom.
Múlt hétvégén telepítettem újra a rendszert (XP), és azóta az ESS tűzfala a World of Warcraftom minden indításakor rákérdez, hogy ki akarom-e engedni a netre hiába pipálom ki, hogy igen, ki szeretném. Ha csak egyszer kérdezne rá nem is zavarna, de minden egyes alkalomkor vagy 10-szer rá kell böknöm a pipára és az igenre (mindig más IP-hez akar csatlakozni) ami már zavaró. Ráadásul ha megnyitom az ESS-ben a Szabályok és zónák beállításai panelt akkor a WoW Launcher és a WoW bejegyzések alatt szépen sorakoznak az exe-k sorszámozva (már körülbelül 150-nél tart). Valamiért minden egyes indításnál új szabályt hoz létre hozzá.
Nem értem mi lehet a gond, hiszen ugyanúgy van beállítva minden mint újratelepítés előtt (akkor egyszer rákérdezett és többé nem zavart ilyennel), valamint más programmal sem csinál ilyet, csak a WoW-nál.
Van valakinek esetleg valami ötlete miért van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Diablo 3 Collector's Edition
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC játékok 2500Ft/db
- Mandragóra steam kód
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, Call of Duty: Black Ops 6 - Vault és Egyéb Játékkulcsok.
- BIG BOX LOT! - Tomb Raider 2, Baldurs Gate, Abe Exoddus, X-Com, Pools of Radiance
- Destiny 2 Shadowkeep-Beyond Light-Forsaken Pack/Unknown 9 awakening/The Outer Worlds stb
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest