Új hozzászólás Aktív témák
-
Adler
aktív tag
válasz
Đobostorta #4744 üzenetére
Szia!
Nálam is jelez a NOD otthon erre az oldalra és a legfrissebb van fenn.
A munkahelyen is bejelzett a NOD Endpoint Antivirus 5.0.2126.3 verziója.
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Napok óta akár automatikusan, akár manuálisan szeretném frissíteni a Nod32-őt ezzel a hibával leáll a frissítés: Nem dokumentált súlyos hiba (0x1106). 2014.07.22 20:22:48 óta nem frissült az adatbázis! 10137 a vírusdefiníció adatbázis verziója.
Valakinek valami ötlete?
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
A legújabb verziót használom a nod antivirus-tól win8.1-en. Le szeretném tölteni a Daemon tools Lite legfrissebb verzióját és feltenni, de a nod mindig rámszól, hogy vírusos, pedig a hivatalos honlapról szeretném leszedni. Valakinek erre valami ötlete. vagy csak Téves riasztás?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Valaki használja a nodot ebben a felállásban?:
Nod32 Antivirus 4.0.442.0 magyar+ Agnitum Outpost 6.5.4 (2525.381.0687) angolEzek mellet játszik is a Lineage II -vel? és működik nála rendesen? ki tud menni vele a netre azaz tud kapcsolódni a játék szerverhez?
Csak azért mert nálam nem, olyan mintha blokkolva lenne a net elérése a Nod32 4.0-ás verziók alatt.
Segítségeteket előre is köszi.
-
Adler
aktív tag
most kikapcsoltam az egész gépet, a modemet áramtalanítottam. majd 1 perc múlva vissza az egészet. eredmény: a játék még mindig nem megy ki a netre!!!!!
A UPC support részlegén is mondták, hogy gond van a nod-dal mert több előfizető jelezte nekik, hát van és nem is kicsi.
Konklúzió: aki stabil verziót akar az tegye vissza a 3.0.684-es verziót! azzal nincsenek ilyen gondok.
-
Adler
aktív tag
válasz
polonic #1752 üzenetére
Feltettem a Nod32 4.0.424.0 verziót. Direkt előtte kipróbáltam a játékot hogy elindul. Ahogy az új antivirus felkerült nem működik, nem tud kimenni a netre!!!! akkor most hogy is van ez? nem blokkolhatja a netet? akkor miért nem tudok kimenni a játékkal a netre????
Egyszóval szerintem ez a 4.0-ás verzió egy kalap szar! eddig ilyen hiba a nodnál nem volt
-
Adler
aktív tag
válasz
polonic #1746 üzenetére
Lehet hogy valami probléma volt, de az furcsa hogy egy teljesen újrarakott vista-nál jelentkezett a probléma. először a nod-ot tettem fel utána az outpost legújabb angol verzióját. A netem a upc 25/3-as. itt a modemet is buzerálta,mert csak áramtalanítás után működött megint. az ügyfélszolgálaton mondták hogy valami gond van a nod-dal mert nem csak én jeleztem a problémát,és ezt már jelezték a nod csapatának.
Ahogy visszaraktam a 3.0.684-es verziót semmi problémám nincsen. ebből gondolom hogy a nod nem tökéletes, sajna mert tetszik a 4.0-ás verzió.
Amúgy más fórumokon is panaszkodtak erre a verzióra (4.0) ilyen hibával ami nálam volt.
-
Adler
aktív tag
-
Adler
aktív tag
Feltettem a nod 3.0.667.0 verziót kipróbálás miatt. Augusztus 2-ig frissített, de azóta nem. másnál is van ilyen gond? Még nem telt le a próbaidő!
Válaszaitokat előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- PlayStation 5
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Linux kezdőknek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- PC játékok 2500Ft/db
- Mandragóra steam kód
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, Call of Duty: Black Ops 6 - Vault és Egyéb Játékkulcsok.
- BIG BOX LOT! - Tomb Raider 2, Baldurs Gate, Abe Exoddus, X-Com, Pools of Radiance
- Destiny 2 Shadowkeep-Beyond Light-Forsaken Pack/Unknown 9 awakening/The Outer Worlds stb
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest