Új hozzászólás Aktív témák
-
erhas01
tag
-
-
cekkk
veterán
válasz
BigManus #3107 üzenetére
Igen?
Ugye a MB= megabájt, a Mb=megabit.
Szóval van egy digis netem a 40/20 Mb ami megközelítőleg olyan 4,7-4,9 MBájtot tud, de ezt ki is használja az asztali gép. Míg a laptopban most csak 54Mbes kártya van ami ugye elméleti sebesség és 20Mb gyakorlati maximális sebessége. Már bocsi ha nem pontosan számolok éppen.
De nem értem , mit nem értesz. Azt hogy felváltva használom a bit és bájtot? -
HZoli87
veterán
válasz
BigManus #3015 üzenetére
Szia!
Nem vedd 100% biztosra amit írok, de egy darabig nem lesz nagy változás a linuxos verzió körül. Fontossági sorrendben, most a legfontosabb számukra, hogy az új, 5-ös verziót kijavítsák (otthoni, windowsos verzióra gondolok), mert van pár durva hibája sajnos. Én ezt a folyamatot legalább 1-2 hónapra saccolom. Ezután jönnek az új, vállalati verziók béta tesztje, ami ugyancsak pár hónap legalább (2012 Q1-et olvastam megjelenéssel kapcsolatban, de lehet azóta már változott). Ezután talán rátérnek a linuxos és a maces (Cybersecurity) kiadások új főverziójára. Sajnos ezek nem élveznek akkora prioritást, mert lényegesen kisebb a célközönség/piac. Közben persze lehet kap mind a kettő új buildet, ami program, stabilitási és kompatibilitási hibákat javíthat. Jövőhéten rákérdezek a magyar supportnál, úgyis akarok majd mást is kérdezni tőlük és majd jelzek feléd.
Üdv Zoli
-
-
Greenebola
senior tag
válasz
BigManus #2973 üzenetére
Értem Köszi nem kerestem még rá a hibára mert eléggé nagy tanulmányozásba vagyok ezen a Linux téren áh sírok néha sudozgatok itt.
Jó volt a leírás Logout-on fel se bírtam volna telepíteni csak sok olvasgatás után ,láttam a cikket mondom feldobomKérdeznék a másik topikba Laca pár dolgot majd nézz már rá.
-
Roxeus
tag
válasz
BigManus #2959 üzenetére
Nem hinném, hogy warez forrásból lenne, nagyobb cégeknél nem kockáztatnak ilyesmit. Szimplán csak a meglevő, és még jövő novemberig jó felhasználónevet/jelszót szeretném átmenteni az új OS-re. Az ügyfélszolgálat nem hiszem, hogy foglalkozna velem, révén hogy csak a felhasználónév birtokában vagyok, az aktiváló emailt sem személy szerint én kaptam (tény, hogy ha így akarod érteni, akkor nem én vásároltam meg a terméküket).
-
Roxbury
őstag
válasz
BigManus #2782 üzenetére
Nálam pont fordítva van a dolog, bár én is copy - paste módon tettem be a kódot.
Nálam elfogadja a kódot, ki is írja, a lejárati dátumot (ami még odébb van azért), jönnek is a frissítések, meg minden, de ugyanakkor pirosan jelzi, hogy a rendszer veszélynek van kitéve, és nincs aktiválva, holott 2 centivel lejjebb, meg írja, hogy még 1 hónapig jó.
Ez vicces kicsit.
De már nem érdekel, automatára raktam a programösszetevők frissítését is, úgyhogy, ha jön hozzá frissítés, akkor majd telepíti. Egyéb problémát nem tapasztalok vele, így nem is igazán izgat mostmár.
De azért köszi a segítséget!
-
HZoli87
veterán
válasz
BigManus #2756 üzenetére
Tájékoztatnia kellett volna. Mondjuk nekem első dolgom interaktívra állítani, szeretném látni, hogy mit akar törölni, elkerülvén a problémákat.
Nálam nincs ilyen KMService.exe a Windows könyvtárban.
-----
Állandó védelem OFF, karanténból a fájl visszaállítása egy tetszőleges helyre, majd feltolod VT-re, hátha FP.
(#2758) laca026: nem frissül
-
-
HZoli87
veterán
válasz
BigManus #2606 üzenetére
Szia!
Én pont azon vagyok, hogy hozzá szoktassam magam az új verzióhoz. mert a 4.2 mellett nagy a békesség, plusz ott van mellette még az MBAM Pro, szépen kiegészítik egymást. Nekem eddig nem tetszik annyira az új verzió, de lehet hogy csak a nálam jelentkező hibák mondatják ezt velem. Pár hónapnak szerintem még el kell telnie, vagy pár programverziónak, hogy a hibák zömét javítsák, de már most sem olyan rossz a helyzet. Kár hogy nem adtak ki egy RC2 verziót ...
-
BigManus
addikt
válasz
BigManus #2500 üzenetére
Szia!
Nos úgy néz ki, van egy HTML/Iframe.B.Gen vírusod.
Ha ftp-re Total Commandert használsz, gyorsan állj át FileZillára.
Előtte viszont ki kell pucolnod a rendszered.
Ha megvagy, minden jelszavadat változtasd meg és NE mentsd ftp kapcsolódáskor a jelszavadat, hanem manuálisan add meg minden csatlakozáskor.Ha van mentésed, rendszer tisztítás után nem ártana visszaállítani az oldalt vagy minden php fájlt átnézni, van e benne idegen kód.
Ha nem teszel ellene, hamarosan a Firefox és a Google is támadó weboldal kategóriába fog sorolniAjánlom figyelmedbe ezt a topicot, ahol már volt is az iframe fertőzés téma, de ott tudnak segíteni.
De belenéztem az E107 fórumába, ott is sokan megjárták ugyanígy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC játékok 2500Ft/db
- Mandragóra steam kód
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, Call of Duty: Black Ops 6 - Vault és Egyéb Játékkulcsok.
- BIG BOX LOT! - Tomb Raider 2, Baldurs Gate, Abe Exoddus, X-Com, Pools of Radiance
- Destiny 2 Shadowkeep-Beyond Light-Forsaken Pack/Unknown 9 awakening/The Outer Worlds stb
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest