Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #799 üzenetére
ráadásul akkor anyukámnál is idősebb lennék.
[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Szegény Balázskánk hogy örülne neki, ha lefeküdne húsz évesen, majd mikor reggel felébredne, majdnem anyámmal lenne egy idős. Kicsattanna az örömtől, hogy ilyen hasznosan telt el az élete, csak mert a mindenható Koncsik véletlen elütötte a számait...
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
MODERÁTOR
omg, mit hibázok még ma? Lehet pl. zs.balasz.59? sorry
Konscik
ldave ldave ldave ldave ldave ldave
A kabarés fórumon van lkovács nevű mester, ott is mindenki I-nek gondolja a l-t.[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
sz.balazs.95
veterán
először én is i-nek olvastam, aztán kíváncsiságból kimásoltam Writer-be, ott jól megnöveltem a betűméretet, és akkor láttam, hogy az egy kis L betű
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
-
MODERÁTOR
válasz Dr.F.E.R.I. #792 üzenetére
Dr Úr, elnézést, kérem legyen tekintettel élelmedett koromra és gyenge elmémre.
köszönöm idave-nek is!Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Ezért írogatok ennyit, hogy aztán ne olvasgassátok??? Kutyafáját.
-
MODERÁTOR
válasz Dr.F.E.R.I. #790 üzenetére
Dooku gróf SW rajongók kedvéért...
szerk. Ja, benne volt a cikkben ez is.Más
E3-ra van valami Nintendo schedule, mi időnk szerint és hol lehet megnézni online? Csak ennyit szeretnék.[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
93 éves korában elhunyt Christopher Lee, brit filmszínész. Rest In Peace, Szarumán
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz bagszi_lucas #788 üzenetére
igen, több ilyen is van.
-
bagszi_lucas
tag
válasz sz.balazs.95 #787 üzenetére
Jajj de ismi. Ugyanez a kép volt Pokémonnal
-
sz.balazs.95
veterán
lyaly
-
MODERÁTOR
válasz sz.balazs.95 #783 üzenetére
max. NAC, biztos nem NWC
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz sz.balazs.95 #783 üzenetére
Valószínűleg, mert rajtad kívül még senki nem tette szóvá. Idén nem tudom, mi lesz, de a tavalyi Smash kupa tetszett, izgalmas volt.
-
Aha, játék indításától a végéig a lehető leggyorsabban eljutni. Van több kategória:
- Any% : simán csak a lehető leggyorsabban
- 100% : mindent teljesítve, felszedve, megcsinálva
Ezen felül van a tiszta játék, van amikor bug-okat, glitch-eket kihasználva tolják végig, szóval eléggé változatos a téma, évente szokott lenni több nagy verseny is. Érdemes mondjuk rákeresni a tavalyi Super Metroid 4 fős speedrun videóra (spoileres értelemszerűen), de hihetetlen izgalmas volt, alig pár képkocka van az első és második idő között.A Slime draws near! Command?
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Így van, csak azt a részt darálja le, ami mindenképp szükséges a végigjátszáshoz, a lehető legrövidebb idő alatt. Totál semmi értelme, de van egy szűk réteg, akik versenyt űznek belőle, ki tudja az adott játékot a legrövidebb idő alatt végigjátszani.
-
válasz Dr.F.E.R.I. #778 üzenetére
Videót majd otthon megnézem, melóban manapság csak ez a fórum jön be és a twitter, lassan minden játékos hírforrás oldalt letiltanak
A Slime draws near! Command?
-
Ma reggel olvastam, hogy egyik kedvenc speedrunnerem, Cosmo is ott lesz, de ő azt mondta, hogy őt meghívták, nem volt a Best Buy-os selejtező versenyeken. Szóval ezek szerint lesznek meghívott versenyzők is a bejutottak mellett.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Nintendo America Championship 2015 - több info... muhaha.
-
-
Na, mivel 1 hét múlva E3, pár gondolat, hogy mibe lóg a kezem, igazából olyan nagy várakozásaim nincsenek, a Zeldáról tudjuk, hogy nem lesz kint.
3DS: nagy meglepetést nem várok, aminek örülnék, az a Dragon Quest 7/8 nyugati megjelenés, kell még pár játék, amit sose játszom végig. Szerintem lesz valami Mario játék is még a gépre, talán a 3D Land kap egy folytatást.
Wii U: nagyjából már tuti, hogy a megmutatja magát a Retro új játéka, ami akár egy Metroid is lehet. A Tropical Freeze másfél éve jelent meg, kérdés hogy mellette mennyi idejük volt máson is dolgozni. Az Intelligent Systems-től nem kaptunk még nagy Wii U játékot, talán egy nagygépes Paper Mario előkerül.
De persze bármi jöhet, tavaly ilyenkor még se a Splatoon-ról, se a Code Name STEAM-ről nem tudtunk, azóta pedig mindkettő megjelent már.
-
Úgy látszik nem volt elég nagy bukás, akarnak belőle még.
-
Régi barátunk, Michael Pachter újra elemében van, pár órája azt nyilatkozta, hogy nem lesz árcsökkentés X1 és PS4 terén az E3-on. Pár perce az MS csökkentette az X1 árát USA-ban 350$-ra. Végülis technikalig nem az E3-on történt az árcsökkentés.
-
bagszi_lucas
tag
gyertek ti is.:d nagyon poén.
-
-
SzDavid99
tag
A segítségeteket szeretném kérni, topiclakók!
A nyár nagyrészét az Egyesül Királyságban fogom tölteni, így végre lehetőségem lesz pár Club Nintendo tárgy begyűjtésére. Pontosabban lenne, ha volna elég csillagom. Azoknak a segítségét kérném tehát, akiknek vannak felesleges Club Nintendo kódjai, amiket már nem tudnak/nem akarnak felhasználni.
Továbbá van pár cuccom, amelyek eladóak lennének Club Nintendo kódokért.
Részletek pü.-ben!A segítséget előre is köszönöm!
És hogy ne csak a szánalmas kéregetésem legyen a hozzászólásban: ki mit vár az E3-tól? Szerintetek szó lesz a mobilos játékokról is?
[ Szerkesztve ]
Switch FC: SW-2552-2661-4912
-
ViharVadász
őstag
-
boost
addikt
Google App Store: azt hiszem mióta elindult, vissza lehet váltani de mostanában csak 15 perc -ig.
Apple App Store: Év elején vezették be, hogy 2 hétig visszaválthatod, és közben bármennyit használhatod a programot. Ha túltolod (élősködsz) a lehetőséget, akkor idővel jön egy figyelmeztetés, hogy csak akkor válthatod vissza, ha nem játszol vele.
Van még ezeken kívül a Steammel egy nagyságrendű digitális platform? Mondhatjuk akkor, hogy a Steam volt az utolsó?
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
Én szerintem a steam librarym több mint a felét visszaadnám, ha élne ez a lehetőség a 14 napnál régebbi játékokra is. Igaz, nagy része különböző bundle-ekből és egyéb akciókból van, tehát sokat nem költöttem, de azért inkább a pénzt látnám a számlámon (hogy utána elköltsem valami másra, amivel lehet, hogy megint nem fogok játszani ).
-
ayo
veterán
szerintem ez a statisztika nem annyira pontos, ha csak azt nézi, hogy ki mennyit játszott a játékokkal evör, mert csak a Steamen vásárolt játékokra vonatkozik a refund és csak az első két hétig.
Csomó játékot osztogatnak ingyen v 1 dollárért amiket sokan csak úgy beaktiválnak, hogy jó ha megvan de nem játszanak vele.
Igazából ez arra lesz jó, hogy amikor kiadnak valami fél kész játékot, akkor gond nélkül vissza lehet kapni a pénzt - eddig csak preordereknél lehetett ezt csinálni, amíg meg nem jelent.
http://jateknaplo.blog.hu
-
sz.balazs.95
veterán
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
2-3 steam-játékom van összesen, mondjuk két óránál többet játszottam velük, tehát 100%-os vagyok. Ha lenne egy nagyobb teljesítményű PC-m, többet is vettem volna (pl Mortal-játékok), de azokkal is ugyanúgy játszanék. Könyvem van inkább rengeteg, ami forgatásra vár, azt igyekszem legfőképp behozni.
-
A digitális platfromok között talán elsőként (?) a Steam azzal újított a héten, hogy bevezette a pénzvisszatérítés lehetőségét abban az esetben, ha 2 óránál kevesebbet játszottunk a játékkal a megvásárlást követő 14 napon belül. Ezzel kapcsolatban itt egy statisztika a nyilvános Steam profilok alapján:
A megvett játékok mindössze harmadával játszanak az emberek több mint 2 órát, a maradék kétharmad játékkal még annyit se vagy el se indítják.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Vicces jóslatok az E3-ra, de hátha bejön 1-2...
-
-
A Nintendo tagadja az Android-os pletykákat. Most nem rémlik nagyon, hogy szokott-e pletykákra egyáltalán reagálni a Nintendo, de szerintem nem, szóval ez akár igaz is lehet.
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz sz.balazs.95 #753 üzenetére
absolutely
-
MODERÁTOR
Ezen csak Amerikások indulhatnak (Best Buy Áruházakban), nem?
A World Championship kissé túlzásnak tűnik...
A selejtező meg: The initial qualifying round will be held across eight different Best Buy locations in the United States. Those who compete will be playing Ultimate NES Remix's Championship mode, attempting to amass the high score in the original Super Mario Bros., as well as Super Mario Bros. 3 and Dr. Mario.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest