Hirdetés
- Nem sikerült megismételni a Pokémon Go-sikert, eladják a játékrészleget
- Száguld a robotika, AI-modellekkel száll be a Google
- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
-
IT café
-
(rögzített hozzászólás)
-
(rögzített hozzászólás)
Switch 2-vel kapcsolatos megbeszélés a Switch 2 topikban! Köszönjük
+
Nintendo OFF Topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sordoran
addikt
válasz
daniiel09 #35319 üzenetére
Engem hívtak már megjelenés előtti nap (mikor már csomagolták), volt amikor hétfőn hívtak, hogy szerdán megkapják és másnap lesz nálam (tehát még meg se kapták), de volt olyan, hogy előtte 2 héttel hívtak áll-e még a rendelés, és utána már csak a futártól kaptam értesítést. Tehát változó, de gyanítom rendelési sorrendben keresik embert, és mivel tegnap szombat volt, így nem hívtak fel mindenkit még. Holnap fognak szerintem keresni.
-
scyllafren
senior tag
válasz
daniiel09 #28293 üzenetére
Pont ez a jo benne, hogy semmi kovetelmeny nincs benne, max nem kapod meg a napi belepesi bonuszt, meg lehet, hogy picit kevesbe fog a tobbi szigetlako kedvelni
De egyebkent laza, mint a Riga lánc
Vannak heti dolgok, pl vasarnap delelott jon a stock marketavagy vegyel turnip-et, es add el jobb aron a heten, kulonben megromlik, es csak veszteseg lesz
Nem kell tul sok angol hozza, de alapokat erteni kell.
-
petymek
senior tag
-
shenmuedc
tag
válasz
daniiel09 #27197 üzenetére
Erre enénis kíváncsi lennék. Én használtan vettem a gépet, de nem nagyon vagyok megelégedve az uzemidovel. Első generációs gép. Olyan 2.5 óra lehet egy komolyabb játékkal. Érdemes lenne cserelnem? És ha igen honnan? Magyarorszagon csak 3600mAh lattam. Az alin ott van 4130as mint az eredeti. Vagy hagyjam mert nem lesz jobb?
-
Zolibacsi88
aktív tag
-
válasz
daniiel09 #26851 üzenetére
1. Egyből érdemes megnézni, nem ferde-e a dokk. Ha nem, az megnyugtató, de akkor is javasolt az üvegfólia (előbb volt üvegfóliám Switch-re, mint maga a gép megjelenése) (4.-re is válasz)
2. Drift ügyben ez a YT video a legfrisebb, szerintem nagyon korrekt. Ha gond az angol, kérdezd újra légyszíves.
3. Lehet külön JC töltő dokkot kapni.(Bocs, még 9 előtt írtam, de megállt a céges hálózatban valahol
)
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
daniiel09 #26851 üzenetére
1. Beleteheted, csak óvatosan, ügyelve, hogy inkább a hátulját “siklasd” végig a dokk aljáig, ne az elejét. Legtutibb ilyen szempontból egy fólia a gépre, vagy amit még ajánlanak, egy vékony anyagból varrsz a dokkoló elejére egy “zoknit”.( youtube-on sok vidi van.)
2. Legalább annyira kell vigyázni, mint bármely más kontrollerre. A “driftelés” amikor az analóg kar egyéni életet él, és bármilyen hozzáérés nélkül képes valamelyik irányba mozgatni a látottakat a kepernyőn azt leképezni, mintha mozgatnád. Nem tud visszaállni normálisan alaphelyzetbe.
3. Lehet külön tölteni, sajnos a “csomagban” ehhez szükséges kiegészítőt nem kapsz. Külön kell vásárolni.
4. Sztem kevésbé ugyanaz a felállás, mint egy telónál. Itt igazából a már említett karcoktól lehet egyfajta védelem, mikor dockba helyezed. Így sztem mind1. Ên magamból kiindulva nem használok semmi ilyet. Ahogy fentebb írtam miért.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Táp ventilátor csere
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest