- Sweet.tv - internetes TV
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elon Musk nem kér a TikTokból
- Corel Draw topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mikrotik routerek
- ASUS routerek
- Hálózati / IP kamera
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bad Pritt #11612 üzenetére
Tőlem biztos, hogy nem fogsz ilyen választ kapni: hogy de hát Steam-en sincs...
És főleg azért, nem vagyok a local co-op ellen. Én nem igazán használom, használtam (mondjuk a Portal 2 Co-Op részét solo-ban vittem végig, és a másik kontrollert lábbal kezeltem). Csak lerítam, hogy manapság a local osztottképernyős játékmódok iránt már elenyésző az igény, mint az volt pl. a hatodik vagy hetedik generációba. Természetesen ott vannak azok amik kifejezetten erre épülnek.
De ettől még a fejlesztők jó része gondolkodik úgy, hogy inkább rááldozzák a pénzt és munkaórát, mert elképzelhető, hogy az ezen funkció hiánya nagyobb marketing kárt okozna (bevételkiesés).
És igen, a BG3 esetében ami tényleg egy tabletop RPG szinte 100%-os digitális átirata, jó egy ilyen opció, de én személy szerint kevesellem a 2 fős opciót. Jó, oké. 4 főt összehozni sokkal nehezebb ilyen partikra.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Házimozi belépő szinten
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
- Playstation 5 Slim
- Xbox series kontrollerek!
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest