Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz balazs025 #3285 üzenetére

    Azért lehet lesz létjogosultsága 3-4 év múlva. Főleg ha a piac nagyon ráfeszül végülis az rt-ra. Az még gyerekcipőben jár s a következő 2-3 évben simán lehet olyan technikai előrelépés amovel konzol szinten is megfizethető lesz az ugrás s pl elérhető lesz a kvázi 4k60 rtvel is simán egy összetettebb nem lebutított grafika esetén is.
    mem, cpu s háttértár szinten voszont sok előrelépést én se várnék, max a gpu-rt fronton ami limitálhat a következő 7-8 évben s erős kompromisszumokkal jár majd.

    amúgy a félgen kb mindenkinek jó - early adopterek általában szeretik az ilyet, aki kivár az akkor vagy vehet egy sokkal olcsóbb/használt eredetit is akr s a gyártó meg kis extra bevételre tesz szert.
    egyedül a deveknek lesz 1 fokkal szarabb 2 eszközre is optimalizálni azonos genen s platformon - bár ezt az xss xsx megoldotta már most rajtra még prevgen támogatás mellé :)

    egyébként így h adott az architektúra s még a gyártója is s még félgenek is vannak lehet ezt a “generációzást” is el fogják engedni. Igazából x oldalán már most is lehetett volna, akár ms részéről is kb, sony azért próbálja erőltetni ezt a generációváltásosdit pl a kontrollerből kiindulva is (persze az is beleférne egy gen nélküli világba, de azzal is próbálták hangsúlyozni h ez most vmi új szvsz)

Új hozzászólás Aktív témák