Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
GW2 alatt is az indulás előtti utolsó betánál elég durva optimalizálási gondok voltak, aztán utána ők hozták kb. az egyik legsimább MMO startot és rövid idő alatt rengeteget javítottak rajta.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Turist
tag
Szia!
Nálam R5 3600 + gtx 1660S + 32gb ram. A játék alapból high beállításra tette, nem változtattam rajta semmit. Full HD-ben 50-60 FPS volt.
Nem tudom mekkora felbontásban játszol. Ha full HD-nál nagyobb akkor lehet az a gond. Illetve olvastam, hogy néha kevés a 16 gb ram.... Szerintem ez abszurd.
Nem tudom megoldják-e 2 hét alatt, de úgy vélem ennek kellene lennie a fő iránynak, ha nem akarnak sok embert veszíteni. Ha ilyen problémák lesznek akkor az 50 vs 50 pvp bajos lesz.Egyébként én is játszom 15+ éve MMO-val. Jelenleg a Guild Wars 2 az etalon nálam. Rég ott hagytam, de van benne 3 ezer órám. Bár én inkább casual PvE játékosnak mondanám magam.
Open bétát kipróbáltam, elég vegyes érzéseim vannak. Úgy érzem, a pvp és a gyűjtögetés(craft) amire nagyon rá akarnak menni, és a többi háttérbe szorul.
Nagyon idegesített például, hogy ha itemeket kellett felvenni, akkor várni kellett a respawnra.
Furcsa hogy a küldetések területein kívül nincs élet a játékban. Itt-ott van pár ház tele szórva mobokkal, de amíg oda érsz jó ha kettővel találkozol. 3 aktív skillt nem találom elegendőnek egy komoly pvphez.Érdekes lesz látni, hogy az end game content milyen lesz. Az eddig tapasztaltak alapján nem fűzök hozzá nagy reményt, de valószínüleg ki fogom próbálni.
Két kérdés eszembe jutott:
-Mi akadályozza meg a lvl60-as karaktereket abban hogy alacson területeken leöljék a másik frakció képviselőit?-A fegyverek passzív skilljei csak az adott fegyverre hatnak, és fegyver váltáskor nem érződik a hatásuk? (Mert pl az aktív skilnél ez nem működik. Berserkert elnyomom, fegyvert váltok, és a buff eltűnik.)
Köszönöm
-
-
Laraxior
titán
Nálam jol fut, igaz millio anomaliat lattam a teljesitmenynel. Varosban iszonyat lecsokken, a jatek elejen 100+ FPS, majd ahogy haladtam elore ugy mar a 90-et sem erte el. GPU kihasznaltsag sehol, egyedul 4K-ban volt 90% felett folyamatosan.
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Hobby elektronika
- Külpolitika
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Automobilista 2
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Egyre több pletykában merül fel az Intel eladása
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- További aktív témák...
- Eladó Alpenföhn Brocken Eco Advanced univerzális hűtő dobozában
- Eladó középkategóriás Gamer PC (1060 6GB, 24GB RAM, I5-8600K)
- Eladó egy Ryzen 7 5800x3D processzor és ASUS TUF Gaming B450-PLUS II Alaplap Garanciális 2026.08-ig
- Eladó egy Lenovo B50-80 laptop (Intel i3 2x2,0GHz/8GB/256SSD)
- XFX RX 580 8 Gb Beszámitok!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest