-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxxy10
addikt
válasz Roland8622 #9698 üzenetére
Szia!
Tudtommal nincs ilyen lehetőség. Marad, hogy leírod őket egy papírra és egyenként megkeresed ott is. -
Maxxy10
addikt
Jelenleg elég a nyelvet állítani, de akkor csak a magyarországi tartalmakat fogod elérni.
----------
Valaki találkozott már olyannal, hogy csúszik a felirat? Elég idegesítő...
-
Maxxy10
addikt
Nyelv állítás után UK-ban is működik a magyar felirat vpn nélkül.
Remélem ez így marad, mikor valami nem elérhető csak vissza rakom angolra és azok a tartalmak lesznek elérhetőek.
Pont a napokban gondolkodtam, hogy le mondom az előfizetést de így már elgondolkodtató... -
Maxxy10
addikt
Nem értem, hogy miért de a TV-s Netflixes alkalmazáson belül az Elite sorozatnál ki lehet választani a magyar feliratot...
Azt hittem végre nincs régió korlát de egyiknél sincs magyar felirat csak az Elite sorozatnál.. -
Maxxy10
addikt
Sziasztok!
UK-ban elek es van egy aktiv netflixes elofizum ha jol tudom ket eszkozon lehetek bejelentkezve
Na most en csak egy eszkozt hasznalok szoval a masikat szeretnem oda adni egy baratomnak aki Szerbiaban él
Kerdesem, hogy ezt minden bonyodalom nelkul megtehetem email jelszo paros elkuldesevel illetve mehet egyszerre ket eszkozon mas mas vagy mindig csak az egyik hasznalhatja ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Milyen videókártyát?
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Path of Exile 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G6, 13,3" HD, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év gara
- SEGWAY-NINEBOT KickScooter F2 Pro (1km futástávval)
- Inmotion V10 Elektromos Egykerekű 4KM!!
- Lenovo V15: AMD Athlon Silver 3050U/8GB/256GB NVMe SSD/15,5"FHD TN/WIN11 Pro
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + (opcionálisan) Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest