-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
na, csak elkezdtem az ingyen honapot, mert a 444 kommentek kozott olvastam, hogy sok a standup, ami nalam elegge megy es ugyis angolul nezem mar most is.
Elso ranezesre (chrome desktop) brutal csalodas, hogy mennyire fapados az egesz rendszer, egy youtube oldalon tobb allitas/widget van. Egy evtizedes vilagsikertol valahogy tobbet varna az ember. Biztos ez az egyszeruseg kell a nepnek. Peldaul imdb-osszekottetes? Csak az elso, ami eszembe jut, es szuksegszeru. Tudom, hogy az imdb az amazone es ott a prime - nem erdekel a kifogas. Ha mas nem, meglevo ertekelesek importalasa imdbrol is segitene.
Kiprobaltam Nintendo Wii-n is, felfrissitettem a channelt uj verziora (mar evekkel ezelott letoltottem, varakozoan), gond nelkul mukodik. A wiin meg kevesebb allitasi lehetoseg van, peldaul a felirat mereteit a desktopon beallitottakbol veszi, pedig egy monitor es egy teve merete es tavolsaga teljesen mas, ugye. Plusz a felirat kitolti a teljes vizszintes kepmeretet, ami egyreszt kenyelmetlen a szemnek, faltol falig olvasni, masreszt a katodsugarcsoves tevemen lelog az overscan miatt, de ha ez nem szamit, akkor is kenyelmetlen a szemnek faltol falig olvasni. Jeleztem nekik chaten, hatha javitjak.
androidon nem tudok bejelentkezni, az van, amit itt irnak: Please make sure that your device has network connectivity and the date and time settings are accurate (-3) meg az adblockot is lekapcsoltam, ujrainditottam os-t, nem az volt. valaki erre tud okosat? mondjuk en a Diagnostics-ot se talalom, ahol ok irjak, nekem nincs ilyen menu (softbutton se hozza).
[ Szerkesztve ]
-
kevinium
aktív tag
Foleg, hogy 8.8.4.4 a dns szerverem. Mindegy, felhivtam a digit, hogy flusholjak nekem a dns cacheuket
Ez nem a digi-é. (De gondolom ezt tudtad ) Nem hiszem, hogy segít, hacsak nem tényleg a dns a gond, de próbáld meg, hogy az androidos készülékeden átírod a dns-t ezekre...
193.110.56.8 , 193.110.57.4
Vagy ha androidon nem tudod, akkor a routereden... És úgy megpróbálni.És köszönöm a linket. A Verzió: 47.0.2526.106 verzióval amit mondtál már tényleg működik. Csak nekem még egy picivel korábbi verzióm volt... (47.0.2526.73)
-
tDr1v3r
veterán
Én pár napja használom a Smartflixet, ezzel én most úgy érzem hogy ki is lesz váltva a torrentezés - már ami a filmes porciót illeti. Igaz Netflixék hazat üzentek a VPN-eknek meg ilyenek, de tudjuk hogy ez mennyire fog sikerülni... kis színdarab, de maradni fog minden a régi kerékvágásban.
Tegnap filmeztünk egy kört, Whiplash, X-men Days of Future Past, Kingsman, Ex Machina, The Gift lett megnézve - mindenféle torrentezős, vagy Popcorn Time-os csúszó hangos / kevés seederes szenvedő csodahókuszpók nélkül. Nyilván nem teljesen legális így, de marha kényelmes - ami nekem a legjobban számít. A premium csomag 3-4x-es árát is kifizetném érte ha ezt kapnám meg out of the box és nézhetném a tévém dedikált Netflix appján (még gomb is van hozzá a távirányítón!), de nyilván ezt nem engednék a
cionlibsi izraeli gyíkemberekkiadók. De ha van workaround, akkor mindegy is...Amúgy most is van pár cucc ami csak a hazai Netflixen van fent.
(#86) Polllen: Chrome / Firefox alatt 720p a maximum, Safari meg Edge (illetve a Windows Store-os app) alatt 1080. 4k csak tévés appból elérhető.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
e=mc²
őstag
"osszeadtam az idot, amit neztem a probahonap alatt, ~4136 perc. Ez annyi, mint a teljes honap minden masnapjan megnezni 3 mozifilmet."
Azert ez szerintem nem eppen atlagos felhasznalas. En nem tudnek megnezni egy het alatt 3 teljes filmet, mert egyszeruen nincs ra idom. (ha nagyon akarnek persze lenne, de ami helyett filmeznek, annak nagyobb az "erteke" szamomra) Ennek ellenere nekem itt kenyelmesebb filmezni, mint az eddigi megoldasokban.
A tobbivel egyetertek. A kezelofelulet alap dolgokra megfelelo, de a kereso reszletessege hagy kivani valot maga utan. Pl. hogy keressek ra nemet felirattal rendelkezo filmekre? Vagy spanyol szinkronosra, vagy egy adott evben megjelent filmekre?
Amit meg eszrevettem, hogy tobb gepen is nezek filmet, es ha egyiken befejezem, akkor a masikon meg a continue watching ... kozott szerepel.
[ Szerkesztve ]
Ambulimax Provider
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest