- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
-
ScomComputer
veterán
válasz
toompa #11048 üzenetére
Hali..elvileg ma lesz MO-on....tegnap volt UK-ben,én megnéztem tegnap első 2 epizódot,nem tudtam várni...(letöltöttem)...
04.18. csak az AMC premier volt..
Most az első két epizódot tolják ki,utána hetente, majd az utolsó hat epizód egy kis szünet után júl.12-től folytatódik.. -
toompa
őstag
válasz
ScomComputer #11017 üzenetére
Üdv!
Ezzel mizu? Better Call Saul 6 évad. Nincs még fent. Elmúlt aprilis 18.
Türelmes vagyok, ha tudom meddig kell várni.
Valakinek valami info?
Köszönöm! -
kmarci25
Topikgazda
válasz
woodworm #11043 üzenetére
Igen, itt a leírás hozzá.
-
szaki04
senior tag
[link] Mégis lesz szigorítás...
-
woodworm
veterán
Sziasztok!
Samsung tv-n automatikusan elindul a lejátszás, ha belépek az adott műsor adatlapjára. Le lehet ezt valahogy tiltani?
-
Floyd80
addikt
válasz
Floyd80 #10917 üzenetére
Tegnap este a nézd tovább menüben megint volt két sorozat amit eddig nem néztünk, Szívek szállodájából három rész végig volt streamelve, meg a Te cím sorozatból is egy rész, nem is hallottam még róla. A tevékenységek között nem látok idegen IP-t, eszközt, jelszó is a chileiek után meg lett változtatva.
A tegnapi logba volt 21 óra körüli Netflixezés, de nem használtuk akkor, csak 23 körül.
-
macy
addikt
Uraim, láttam itt pár hsz-t, miszerint nem megy a netflix a tv-n egyeseknél. Ugyanez lenne a gondom, a tv egy samsung ue50ru7402. Telefonról átküldve se működik, csak hang van. Találtatok már erre valami megoldást?
-
Luissimo
veterán
válasz
l.skywalker #11037 üzenetére
Ezekből semelyiket nem láttam, bár hallottam már róluk.abszolute.
Egyetlen részt sem az elsö évadból sem.Megkukkolom.
Érdemes? -
Roland8622
aktív tag
válasz
ebayer #11023 üzenetére
Köszi. Bepróbálom. Amúgy felettébb bosszantó, hogy magyar címet adnak rengeteg tartalomnak és közben meg eredeti nyelven érhető csak el. Engem nem zavar a felirat, de pl. ezzel szerintem el is lehetne választani egymástól a szinkronos és nem szinkronos filmeket.
Amin van kapja meg az adott ország nyelvén a filmcímet, amihez meg csak magyar felirat van legyen eredeti címmel. -
kmarci25
Topikgazda
1-2 elvétve, van magyar film is pl. a BÚÉK. De ez a Netflix topik, ezért is tettem off-ba a hsz-ed. Van amazon prime topik is.
-
kmarci25
Topikgazda
válasz
Roland8622 #11024 üzenetére
Szerintem ezzel semmi gond nincs. A tudatosabb előfizetők úgyis lemondják egy időre, majd valószínűleg újra előfizetnek néhány hónapra. Ez más szolgáltatónál is igaz. Aki meg lusta, vagy nem érdekli, az akár kihasználatlanul is fizeti, mert nem érdekli, elfelejti stb. Úgy gondolom, hogy ez még az ártól sem függ, amíg nem beszélünk 10 ezrekről.
Egyébként ezt a hány kávé árát sosem értettem... Nemrég egy Office epizódban szerepelt, hogy nem drága az autó törlesztője, csak napi 12 kávé ára.
-
Luissimo
veterán
válasz
Roland8622 #11024 üzenetére
Napi 2 kávé(van ahol csak egy😃)
Tényleg sok?Igaz, majdnem ennyiért elöfizethetsz az Amazon Prime-ra.
Ott is van mit nézni -
Roland8622
aktív tag
A hónap végén fogom lemondani. Sajnos 1-2 sorozat van ami előbukkan időnként és végig is nézem. Ill. még picit haragszom rájuk a Homeland miatt, hogy leszedték mielőtt befejeztem volna. Szerencsére "innen-onnan" megoldottam, hogy végig tudjam nézni.
Ez az 1-2 dollár lehet kint nem fogja érzékenyen érinteni az embereket, de itthon ez már közel 700Ft. Ami igaz, hogy egy mozijegy harmada, viszont itthon nem így működnek a pénzügyi dolgok.
Ja meg még az akciós árban lecsaptam az HBO MAX-ra. -
ebayer
tag
Aki még nem látta, annak ajánlani tudom a Gikszer (Glitch) című ausztrál sorozatot. 3 évad készült belőle (összesen 18 rész).
-
30z.Samu
félisten
válasz
ScomComputer #11021 üzenetére
Jó lesz, már várom.
-
lemmy9
őstag
válasz
ScomComputer #11019 üzenetére
Szvsz jobb mint a BB.
-
30z.Samu
félisten
válasz
ScomComputer #11017 üzenetére
Egyedül ezt várom jelenleg.
-
ScomComputer
veterán
Na ez nagyon szuper....
-
modflow
veterán
Az "Üdvözöl az éden" 2022.04.1-én indult, de nálam nem elérhető. Valakinél megy?
-
Luissimo
veterán
válasz
l.skywalker #10996 üzenetére
Amazon Prime?
ne felejtsétek ki a Man on the High Castle sorozatot, zseniális.
Ember a Fellegvárban.
azaz, mi lenne, ha a németek nyerték volna a 2. világháborút.vagy a Hanna; iloetve a Goliath (Billy Bob Thorton főszereplésével) sorozatokat többek között.
vagy a Hunters, amiben Al Pacino alakit nagyot. (45 utáni nácivadászatról szól.
Tehát hajrá, rengeteg érdekes film van rajta, ennyi pénzért ingyenvan.
2 kávé ára😃 -
Sonja
nagyúr
Netflix prices are on the rise again
"Netflix has been known to increase its subscription prices every few years. Recently, prices rose in the US and in May, prices will also be going up in the UK and other countries. "
"The Basic plan, which offers standard definition streaming quality on one device at a time, is going up from £5.99 to £6.99 per month. The Standard plan, which offers 1080p streaming on two devices at once, is going up from £9.99 per month to £10.99 per month.
Finally, the Premium plan, which offers 4K and HDR quality, and streaming on up to four devices at once, is going up from £13.99 to £15.99. The new pricing takes effect on the 1st of May for current subscribers, while new subscribers will already have to pay the new prices." -
lafaty80
addikt
válasz
fant0mi #11006 üzenetére
na igen...
de büszkék, hogy vlamit 15ft-tal olcsóbban sikerült beszerezni.
#11003jgy999: alakul, igen, valami ilyesmi kiindulónak jó, bár ennél annyival tovább mennék azzal (ami egyébként jelenleg netflix/hbo max esetében is zavar engem, hogy alap infók alatt nem lehet egyből látni 1-1 film/sorozatnál pl. hogy elérhető-e magyarul (ez esetben). Ha még ezt is meg tudná mondani/jeleníteni (ahogy sajnos nem, megnéztem), már boldog is lennék
De köszi az infót, akkor nem jártam zsákutcában
-
Drenadar
veterán
-
kmarci25
Topikgazda
válasz
l.skywalker #10996 üzenetére
Szerk.: Wheel of Time. (Nem a Kerék ideje, hanem Az idő kereke.
)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest