Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monkeyman
csendes tag
válasz zsolti04 #672 üzenetére
Elméletileg- hangsúlyozom elméletileg - igen, ki van kapcsolva. Hát ha az onboard LAN ki van lőve, akkor szerintem - hangsúlyozom szerintem - nem lenne illő onnan bootolnia. De ezt nem tudom, nálam okosabbak majd segítenek. Sőt, ki van kapcsolva az is, hogy máshonnan bootoljon.
Igen, lekötöttem a front panelt, és továbbra is azt csinálja. Néztem az alaplapon, hogy nincs-e esetleg valami Jumper a hálókártyához, de nem találtam.
Mielőtt bekötöttem müxött. Sztm egy sajnálatos egybeesés. Vagy pedig megzavarodott a BIOS a rákötéstől. És nem tudom észheztéríteni. -
Monkeyman
csendes tag
Sziasztok!
Volna egy nagy problémám. Adott egy Abit IS7-E2 alaplap. A boltban nem kötötték be a front speakert és microfont. Bekötöttem. Utána pedig folyton ez jelentkezik induláskor:
Realtek RTL 8139(X)/8130/810x Boot Agent......
Próbáltam BIOS-t frissíteni, de csak Alt+F2-vel volt hajlandó dolgozni, de a frissítés sem sikerült. Floppy világít, írja, hogy várjak és semmi. Mutatja, hogy a .bin file-t dolgozza. De 1/2 óra alatt semmi.
BIOS-ban kikapcsoltam az OnBoard LAN-t - mert szerintem LAN-ról akar bootolni - és akkor is ugyanezt csinálja. Az egész gépet fullra szétszedtem majd öszeraktam és semmi.
Van valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RX 6800 16GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- Eladó 2020 Apple Mac Mini M1, 16GB RAM, 256GB SSD
- Ryzen 5 / GTX 1060 / B450 M / 8GB / 250GB M2
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest