- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monkeyman
csendes tag
Sziasztok!
Volna egy nagy problémám. Adott egy Abit IS7-E2 alaplap. A boltban nem kötötték be a front speakert és microfont. Bekötöttem. Utána pedig folyton ez jelentkezik induláskor:
Realtek RTL 8139(X)/8130/810x Boot Agent......
Próbáltam BIOS-t frissíteni, de csak Alt+F2-vel volt hajlandó dolgozni, de a frissítés sem sikerült. Floppy világít, írja, hogy várjak és semmi. Mutatja, hogy a .bin file-t dolgozza. De 1/2 óra alatt semmi.
BIOS-ban kikapcsoltam az OnBoard LAN-t - mert szerintem LAN-ról akar bootolni - és akkor is ugyanezt csinálja. Az egész gépet fullra szétszedtem majd öszeraktam és semmi.
Van valakinek ötlete? -
Monkeyman
csendes tag
válasz zsolti04 #672 üzenetére
Elméletileg- hangsúlyozom elméletileg - igen, ki van kapcsolva. Hát ha az onboard LAN ki van lőve, akkor szerintem - hangsúlyozom szerintem - nem lenne illő onnan bootolnia. De ezt nem tudom, nálam okosabbak majd segítenek. Sőt, ki van kapcsolva az is, hogy máshonnan bootoljon.
Igen, lekötöttem a front panelt, és továbbra is azt csinálja. Néztem az alaplapon, hogy nincs-e esetleg valami Jumper a hálókártyához, de nem találtam.
Mielőtt bekötöttem müxött. Sztm egy sajnálatos egybeesés. Vagy pedig megzavarodott a BIOS a rákötéstől. És nem tudom észheztéríteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Óra topik
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jövedelem
- Spórolós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Gamer PC! R5 5600X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1 TB SSD
- Csere-Beszámítás! RGB Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 480GB SSD
- MSI Gamer PC: i7-6700K / RTX 2060 S 8Gb / 16Gb ram / 270Gb SSD / 500Gb HDD
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3070 Ti / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 600W! BeszámítOK
- HP OMEN X Gamer mini PC , i7 7820HK , GTX 1080 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest