Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mikrotik routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z.bodog
csendes tag
hali!
igen, mar kihuztam a gombot az alaplapbol, billentyuzetrol inditom a gepet.
sajnos a problema tovabbra is fennall. neha ugy kapcsol ki hogy meg a windowsbol is kijelentkezik elotte, neha pedig ugy hogy bezarja a futo alkalmazasokat es kikapcsol. de a legdurvabb meg mindig az, hogy rendszeresen magatol kapcsol be... eszembe jutott hogy valami vicces figura szorakozik velem, de kihuztam a wifit is meg az utpt is es ugyanugy csinalta tovabb. kb fel oraja is ez volt. 5 secre bekapcsol, felzugnak a ventik, aztan pedig kikapcsol.en nem tom mi a franc baja van, lassan beprobalok egy formattalast & windows reinstallt, de ketsegeim vannak hogy segiteni fog.
az alaplapon talaltam mindenfele wake-up meg hasonloan gyanus dolgot, de mindet kikapcsoltam. gozom sincs hogy miert csinalja, nyilvan ezek a hiperszuper gepek mar sajat lelekkel rendelkeznek, mint az intelligens mosopor.
ha valaki talalkozott mar ilyennel az legyen szivesen homalyositson fel, bar tudom hogy ez a nem indulo gepek topikja, nem pedig a maguktol elindulo gepeke. Biztos van benne valami ráció.
haliho
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- RYZEN 9 5900X (12 mag/24 szál) +Új ASROCK B550 PHANTOM GAMING 4 +Új 32GB hűtőbordás DDR4! GAR/SZÁMLA
- HP Elitedesk 800 G2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest