Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonicman89
csendes tag
válasz sonicman89 #22830 üzenetére
Lefuttattam a vírusírtót, az összes vírust eltávolítottam. Az Aida64 rossz adatokat írt ki, mivel ha 12V helyett 3,3V lenne, el sem indulna a gép. Amúgy BIOS-ban az összes érték megfelelő.
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz sonicman89 #22834 üzenetére
A kövi a helyzet...Van 2 Hdd egyik lassab a másik gyorsabb(mind2 250Gb)
Ez a hdd 3 particióra van osztva (C;D;E)
Mivel a lapom nem tudom miert nem bootolja a win7-et vagyis bootolja de befagy a kék képernyőnél.(pendriveról is)...próbáltam resetelni a biost,de semmi.
Ezért bepülről szoktam telepíteni a windowst.
Eddig a C-n volt a winyo most a d-re raktam.
Rá néhány napra a C teljesen eltűnt.(60gb volt rajta) -
Gyufaaa
veterán
válasz sonicman89 #22818 üzenetére
HD sentinellel nézd meg a HDD állapotát, illetve ha van otthon SATA kábeled, akkor cseréld ki. Okozhatja vinyó illetve ram is, bár utóbbit sem ártana letesztelni MEMTEST86-al
-
törölt tag
válasz sonicman89 #22819 üzenetére
Lehet baja bárminek, módszeresen ellenőrizz le mindent. A memória kompatibilis a lappal? Hibátlanok a RAM-ok? A lapodhoz nem érhető el újabb frissítés? Adat kábeleket próbáltál cserélni? Szedj le mindent az alaplapról, amíg nem derül ki mi a hibás, csak a legszükségesebbeket tartsd rajta. Azt a tápot és a többi hasonlót pedig akkor is igyekezz elkerülni, ha tutifrankón működnek. A BIOS beállításokat is nézd át alaposan. A Bios beállításokat is nézd át, automata tuningokat lődd ki, ha vannak.
-
IstvánLászló
senior tag
válasz sonicman89 #22813 üzenetére
Nemsok jót hallóttam erröl a tápról LC5550 V2.2 infóim szerint gép tacsra vágó nézz útána sját érdekedben.
1percig sem tűrném meg saját gépembe,dőntés a tíéd.Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
tornas
őstag
válasz sonicman89 #22819 üzenetére
HD Sentinel szerint milyen annak a HDD-nek az állapota? Érdemes lenne szétnézni az eseménynaplóban is.
"Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."
-
törölt tag
válasz sonicman89 #22814 üzenetére
Azért ha cserélned kell a tápegységed, ne ezen márkák között turkálj.
-
Gyufaaa
veterán
válasz sonicman89 #22813 üzenetére
Az, hogy valami valamiben működött illetve addig semmi baja nem volt, semmit nem jelent. Ha mást nem tudsz tenni, akkor cseréld ki a másik vasban lévővel.
Codegen. Veszélyes dolgokat tartasz otthon.
[ Szerkesztve ]
-
IstvánLászló
senior tag
válasz sonicman89 #22810 üzenetére
A tépegységed lehet a ludas:
Pontos tipusát leirnád mielött elküldi a gépepedet az örök vadász mezőkre.[ Szerkesztve ]
Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
Gyufaaa
veterán
válasz sonicman89 #22810 üzenetére
"Konfigom:
-Gigabyte GA-B75M-D2V alaplap
-Intel Core I3 2120 processzor (3,3GHz)
-Geil 2x8GB ram 1600MHz FSB (az xp a 32 bit miatt csak 3,5GB-ot használ)
-LC Power 550W tápegység
-500GB Toshiba SATA3 merevlemez a rendszereknek (XP sp3 32bit és Win7 Starter 32bit) + 2TB Samsung merevlemez adattárnak
-videókártya: alaplapi, processzorba integrált (1,1GHz, 1024MB)"Kapásból a félkövérrel kiemelt hardver cseréjével kezd.Szerezz egy másik tápot és teszteld.
Alaplapod chipsetjével ne foglalkozz. A tápod lesz a ludas a dologban szvsz 90%-ban.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Ryzen 5 5600, Asus Tuf B550M, RX 5700XT, 16Gb DDR4 3600MHz CL16, 1Tb M.2 Gen4 SSD, FSP 600W 80+Bronz
- RYZEN 9 5900X (12 mag/24 szál) + Új ASROCK B550 PHANTOM GAMING 4 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Ryzen 5 / GTX 1060 / B450 M / 8GB / 250GB M2
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest