Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliensorel
senior tag
Tippem sincs mi lehet ez pontosan, de nekem is ryzen 5 1600x van b350 tomahawk lapon! Nekem ugyanezt csinalta hetekig a gepem, viszont nekem meg reset gombom sincs a hazon (nzxt s340 elite) igy mindig ki kellett basznom az arambol a gepet, vagy hosszan nyomva kisutni power gombbal. Aztan neha 5-6 probalkozas utan bekapcsolt rendesen a gep.
En azt csinaltam, h kivettem es ujra beraktam a procit es a ramokat, tobbszor is, lekopogom mostmar kb 1,5 honapja mukodik tokeletesen azota. Mai napig nem tudom mi lehetett a baja, lehet nem jol erintkezett az egyik labacska vagy fene tudja...
Sok sikert, szedd szet, rakd ossze ujra, hatha neked ia bevalik[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG GR6 i5-5200U 16GB 2 512GB SSD GTX 960M - ultra pici, ultra csendes, bivalyerős gép - olcsón
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
- Ryzen 5 / GTX 1060 / B450 M / 8GB / 250GB M2
- Mac Mini M4 10/10 16GB 256SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest