- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darmol
senior tag
Sőt ha megnézzük a "China chip firms vie to take sales from Nvidia" videoriportot alapos gyanúra ad okot, miszerint a Reuters valójában a kínai HiTech iparnak dolgozik. Ezt valószínűleg úgy lehetséges, hogy a kínai masszőrök akupunktúrával tudatmódosító nanogépeket juttatnak a nyugati újságírók testébe. Amiket természetesen a fejlett nyugattól loptak, mert a rizszabálók nem képesek ilyesmire hiszen lefoglalja őket a rizstermesztés.
Jesszus! Ezek megfertőzték nV Jensent!!! Hogyan másképpen mondhatna olyasmit, hogy "a Huawei félelmetes ellenfél"! Ráadásul a fejlett AI gyorsítók területével kapcsolatban!
Atyaég!!! Itt már mindenki a kínai rendszer zombija!!! Gyorsan vedd fel az alusityakot, mielőtt a kínai műholdak (természetesen nyugattól lopott technológiával működnek) átveszik feletted az irányítást!Aki azt mondja "nem tudom elhinni az igazságot" az naiv. Aki azt mondja "nem akarom tudni az igazságot" az ostoba. Aki azt mondja "az igazság tilos" az gonosz. Aki azt mondja "én határozom meg az igazságot" az beteg.
-
Darmol
senior tag
Bezony! Micsoda egy Kínai szennypropaganda megy itt! Pedig ha megnézem a Reuters mai felhozatalát akár arról is írhatna, hogy feltörték a Brazil nagyasszony X fiókját!
Szégyen...Aki azt mondja "nem tudom elhinni az igazságot" az naiv. Aki azt mondja "nem akarom tudni az igazságot" az ostoba. Aki azt mondja "az igazság tilos" az gonosz. Aki azt mondja "én határozom meg az igazságot" az beteg.
-
doooo
veterán
Nagyot megy ma a KKP... akarom mondani Kína az ITCafén.
Amúgy meg hogyan gyárthatnak hálózati eszközöket, ha nem kapnak chipeket hozzájuk, a kínai, rejtélyes, titkos, papíron létező chipek pedig nem kerültek még a határaikon kívülre? -
NomadND1
senior tag
Tipikus példája a nincs az az isten, de van az a pénz mondásnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- EAFC 25
- iPhone topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- MIUI / HyperOS topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- További aktív témák...
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest